PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

GENT GRAN

 

06
Juliol
2023

Els complexos de gent gran acullen els “Grans Vespres” activitats culturals, de benestar i lúdiques durant el mes de juliol

La programació està oberta a tothom més gran de 60 anys

Els complexos de gent gran acullen els “Grans Vespres” activitats culturals, de benestar i lúdiques durant el mes de juliol

El cicle “Grans Vespres” d’activitats d’estiu organitzades als complexos per a persones grans torna aquest mes de juliol. Es tracta d’un programa d’activitats culturals, de benestar i lúdiques, que es farà durant el mes de juliol, als vespres, entre les 18 i les 19h, de dimarts a dijous. Estan obertes no només a la gent gran usuària dels equipaments (complexos de Sant Oleguer, Alexandra i Parc Central), sinó a totes les persones de més de 60 anys.

La regidora d’Infància i Gent Gran, Laura Reyes, ha assenyalat avui, durant la presentació de la programació, que

“els Grans Vespres són una bona eina per tal que les persones grans puguin mantenir la interrelació i no estiguin soles durant l’estiu. Aquests mesos es poden fer llargs, sobretot per qui no té oportunitat de marxar, així que animem tothom a participar i mantenir-se actiu durant el juliol”.

La regidora ha destacat també l’esforç de les entitats per nodrir de contingut la programació.

Les activitats són gratuïtes i de temàtica diversa, des de música, dansa i cant coral, passant per teatre, espectacles de màgia i humor o activitats físiques. Davant de la possibilitat de que es produeixin episodis de forta calor, les activitats tindran lloc en espais climatitzats dels complexos.

Per conèixer mes detalls de la programació, les persones interessades poden adreçar-se a l’Antic Mercat de Sant Joan (presencialment de dilluns a divendres de 9.30 a 12.45 i de 16.15 a 19.45 h; per telèfon, al 937 259 664; o al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o a les recepcions dels complexos de gent gran (en horari de 9 a 20h).

Els Grans Vespres estan organitzats per l’Ajuntament de Sabadell, Vimusa i la Coordinadora de Casals de Gent Gran de Sabadell. Compta, a més, amb la col·laboració de diferents entitats de gent gran de la ciutat.

Programació dels Grans Vespres

Categories Gent gran Tags activitats d'estiu, Grans Vespres