PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

24
Març
2022

Els complexos de persones grans organitzen aquesta primavera activitats de foment de "l’envelliment actiu"

Els complexos de persones grans organitzen aquesta primavera activitats de foment de

El programa d’activitats per a persones grans encara el trimestre final del curs amb l’objectiu d’estimular l’envelliment actiu i la millora de la qualitat de vida de les persones grans. Els quatre equipaments municipals (Alexandra, Sant Oleguer, Parc Central i Antic Mercat de Sant Joan) han dissenyat una programació amb diferents opcions i amb la diada de Sant Jordi com un dels punt àlgids

Tal i com es va fent els últims anys, l’objectiu de l’Ajuntament de Sabadell és el d’optimitzar les oportunitats de l’envelliment actiu a través d’una sèrie d’activitats formatives, de lleure i d’activació física i mental programades al llarg de tot l’any.

Aquestes activitats i tallers es complementen amb les activitats que programen les entitats de gent gran, i es realitzen als equipaments municipals per a la gent gran i als espais de les entitats de la ciutat.

Durant aquesta primavera continuen destacant les activitats que han marcat el programa d’aquest curs: aquelles destinades a evitar l’exclusió social per causa de l’anomenada “bretxa digital” o els tallers de gestió emocional per combatre l’aïllament i les situacions viscudes durant la pandèmia i el confinament.

Altres activitats ja habituals que formen part del programa són les relacionades amb les arts, la cultura i la música; els tallers de memòria i activitats de salut; habilitats i aficions; xerrades, exposicions i visites culturals, i els habituals programes d’excursions i d’activitat física. En l’apartat d’idiomes s’inclou com a novetat el francès, que s’afegeix a l’anglès i l’italià ja ofertats en altres cursos.

Sant Jordi serà una efemèride protagonista en aquesta part final del programa, amb diferents activitats relacionades: lectures dramatitzades, ball i can d’havaneres, teatre i tallers d’activitats relacionades amb el món del llibre i les roses.

Els complexos celebraran, com és habitual, les seves festes de cloenda, algunes de les quals coincidiran amb els diferents aniversaris de l’entrada en funcionament dels equipaments.

Informació i inscripcions

Per conèixer l’oferta d’activitats dels equipaments de gent gran, així com el procediment per inscriure’s, es pot consultar el web municipal de Cicles de Vida. Aquest any, els programes (en PDF) incorporen un codi QR per poder disposar i consultar l’oferta als dispositius mòbils.

Categories Gent gran Tags activitats de gent gran