PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

GENT GRAN

17
Setembre
2020

Els programes d’excursions per a la gent gran es reprèn amb canvis, per poder aplicar mesures de seguretat anticovid-19

Els programes d’excursions per a la gent gran es reprèn amb canvis, per poder aplicar mesures de seguretat anticovid-19

Els programes d’excursions i passejades per la natura adreçades a la gent gran es reprenen aquest final de mes, després d’haver estat ajornats durant l’estat d’alarma, però amb canvis per poder aplicar mesures que garanteixin la seguretat de la salut de les persones. Actualment hi ha dues modalitats que organitza la Unió Excursionista de Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell: excursions de tot un dia i passejades matinals.

Pel que fa a les passejades de tot el dia, les excursions del més de setembre previstes per als dies 15 i 17 en traslladen al 29 de setembre i 1 d’octubre. La resta de passejades es farà segons el calendari previst recollit al programa.

En el cas de les sortides matinals aquest any es feia el camí dels monjos per etapes, les quals es modificaran per continuar allà on es va deixar (les ultimes van ser el 3 i 5 de març) i es reprogramarà alguna sortida pendent al desembre, encara per determinar.

Les mesures de seguretat que s’aplicaran i que afecten ambdós programes són:

  • Reducció del nombre de participants de 51 a 35 places.
  • Autocars desinfectats diàriament i amb prou places per garantir la distància de seguretat.
  • Mascareta obligatòria a l’autocar i ús de gel hidroalcohòlic abans de pujar i baixar del vehicle.
  • Divisió en dos grups dels participants durant les excursions amb un marge d’inici de la marxa entre grups d’entre 10 i 15 minuts.
  • A les sortides de tot el dia no hi haurà opció de dinar a restaurant. Si l’excursió és a una zona relativament propera i no es pot fer dinar de carmanyola, es tornaria a Sabadell després de l’excursió. En aquest cas, la sortida seria a les 7:30h en comptes de les 8.
  • Cada participant haurà de signar la declaració responsable de la COVID.