PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

GENT GRAN

 

28
Febrer
2023

Els viatges de primavera del programa de Vacances de la Gent Gran comencen al març amb més de 1.700 participants

Comporta la sortida a 13 destinacions diferents, tant d’arreu de l’estat com a ciutats europees

Els viatges de primavera del programa de Vacances de la Gent Gran comencen al març amb més de 1.700 participants

Un total de 1.745 persones participaran a partir del mes de març dels viatges de primavera del programa de Vacances de la Gent Gran, que suposen el gruix  de la campanya 22/23. Es faran un total de 33 sortides a 13 destinacions diferents, tant d’arreu de l’estat com a ciutats europees.

Les destinacions que queden pendents per fer són: Almeria, Astúries, Cantàbria, Croàcia, Galicia, Balneari de Jaraba, Lanzarote, Peníscola, Praga, Roma, Roses, Tenerife, Venècia. Pertanyen a les diferents modalitats que ofereix el programa: Vacances a prop, Termalisme i Estades Socioculturals (tant a la penínsules i les illes com a la restat d’Europa)

Les darreres setmanes l’Ajuntament ha organitzat al Casal Pere Quart sessions informatives a les persones participants. Les trobades continuaran fent-se durant els propers dies. A les xerrades s’informa de tots els detalls de cada viatge en concret: hora i punt de sortida del viatge, instruccions respecte a l’ordre del grup a autocars, sortides, desenvolupament de les jornades d’estada, visites que es fan, particularitats de cada destinació (clima, costums, moneda si és un país extracomunitari, documents que s’ha de portar), horaris del vol de tornada, etc.

Des de l’inici del programa al novembre, prop d’un miler de persones, han gaudit ja d’algunes de les propostes incloses. Els viatges es duen a terme entre els mesos de novembre de 2022 i el juny d’aquest any i ofereixen diferents tipus d’estades i destinacions que inclouran trasllats, hotel en pensió completa, excursions, assegurança i guies i monitors socioculturals amb coneixements d’idiomes per als desplaçaments internacionals.

Categories Gent gran Tags Campanya Gent Gran 22_23, Vacances de la Gent Gran