PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

GENT GRAN

 

04
Novembre
2016

L’Ajuntament de Sabadell compartirà experiències amb el Comú d’Andorra sobre polítiques de gent gran

L’Associació Gent Gran Agrupació Coral Amics de l’Acordió participa a la 5a Trobada internacional de Corals de Gent Gran d’Andorra

La tinenta d’alcalde i regidora de Cicles de Vida, Marisol Martínez, mantindrà aquest dissabte, 5 de novembre, una trobada informal amb la consellera de Social del Comú d’Andorra, Ester Vilarrubla, per intercanviar experiències sobre polítiques de gent gran i d'envelliment actiu. L’intercanvi d’impressions es farà en el marc de la 5a Trobada Internacional de Corals de Gent Gran a l'Auditori del Centre de Congressos d'Andorra la Vella, en la qual participa la sabadellenca Associació Gent Gran Agrupació Coral amics de l'Acordió.

Trobada de Corals de Gent Gran

La Trobada és un esdeveniment que aplegarà un total de set conjunts corals; cinc catalans, de diverses poblacions com ara Barcelona, Lleida i Sabadell, i tres andorranes, de les parròquies de la Massana, d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria.

Enguany, l’organització ha triat per participar a l’Associació Gent Gran Agrupació Coral amics de l'Acordió de Sabadell, que està formada per una cinquantena de cantaires que interpreten gran varietat de cançons com fragments de sarsueles i òperes; sardanes, havaneres, etc. L’entitat es va crear al 2013, tot i que tots els cantaries tenen una experiència de més de 20 anys procedents d’altres agrupacions. A més, l’Associació forma part de la Coordinadora de Casals i Entitats de Gent Gran de Sabadell.