PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

08
Novembre
2021

L’Ajuntament de Sabadell obre un canal de Telegram amb continguts per a les persones grans

L’Ajuntament de Sabadell obre un canal de Telegram amb continguts per a les persones grans

L’Ajuntament de Sabadell ha posat en funcionament un nou canal de Telegram amb continguts destinats a les persones grans de la ciutat. El compte, anomenat Sabadell 60+, s’ha creat en resposta a una petició del Consell de les Persones Grans sobre la necessitat de generar visibilitat, difusió i informació vers les activitats que organitzen els casals, les entitats i l’Ajuntament destinades a les persones amb edats dels seixanta endavant.

El canal de Telegram és una eina de comunicació directa amb la gent gran, un nou mètode per tal que aquestes persones siguin coneixedores de les activitats que els ofereix la ciutat de Sabadell.

L’Ajuntament ja va treballar en un compte de Facebook i un canal de YouTube amb anterioritat, ambdós amb el mateix objectiu. Ara s’obre el compte de Telegram Sabadell 60+ demostrant l’existència d’inquietuds de les persones grans i la seva capacitat d’adaptació a les noves tecnologies.

Amb aquesta iniciativa, impulsada per la Comissió de Ciutat i Comunicació del Consell les Persones Grans, es pretén que la difusió en línia convisqui amb la difusió en paper entre els grups d’edat més grans, defugint dels estigmes i prejudicis sobre la vellesa. Es considera important que el paper es mantingui, ja que hi ha persones que encara no dominen les TIC, però és imprescindible treballar per donar recursos a aquest grup de població per tal que, a poc a poc, vagi deixant el paper enrere.

Tractant de mantenir aquesta idea, l’aparició del canal de Telegram ve acompanyada d’altres iniciatives, com la creació d’un butlletí trimestral per fer difusió de les activitats destinades a la gent gran organitzades a la ciutat i unes sessions formatives per l’ús del mòbil i l’ordinador als casals de gent gran.

Categories Nova Ciutadania, Gent gran Tags Consell de les persones grans, innovació, nova ciutadania, Telegram