PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

02
Desembre
2020

La Biblioteca de Ponent porta llibres i revistes a les persones grans del Complex Alexandra perquè no s’hagin de desplaçar

La Biblioteca de Ponent porta llibres i revistes a les persones grans del Complex Alexandra perquè no s’hagin de desplaçar

La Biblioteca de Ponent i el Complex de Gent Gran Alexandra han posat en marxa una iniciativa perquè les persones grans usuàries del centre puguin gaudir de la lectura sense moure’s i evitar d’aquesta manera riscos per la salut. Amb el nom de “La maleta de l’Alexandra”, l’acció consisteix en el fet que la biblioteca prestarà un maletí carregat de llibres, revistes i audiollibres al Complex Alexandra, per poder-los llegir o escoltar-los a casa.

Les persones interessades només han d’inscriure’s al centre. El préstec té un termini de 30 dies i el material compleix les normes de prevenció contra la COVID-19. Un cop acabat el període, cal tornar-los al centre.  Els llibres es lliuren nets i, quan es tornin, la biblioteca els posarà en quarantena durant 48 hores abans de tornar-los a posar en circulació. Periòdicament la biblioteca renovarà̀ llibres, revistes i audiollibres objecte de préstec.

“La Maleta de l’Alexandra” és una iniciativa de l’Ajuntament de Sabadell i compta amb la col·laboració de Vimusa i de la Diputació de Barcelona. Es tracta d’una de les accions incloses en el pla de mesures per pal·liar els efectes de la COVID-19, consistent en l’activació d’un servei de “biblioteca a casa”.

Categories Gent gran Tags Biblioteca de Ponent, complex alexandra, Vimusa