PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

GENT GRAN

31
Maig
2021

La convocatòria de subvencions per activitats d’entitats de persones grans pretén ser un al·licient per recuperar la normalitat als casals

La convocatòria de subvencions per activitats d’entitats de persones grans pretén ser un al·licient per recuperar la normalitat als casals

La Junta de Govern Local ha aprovat avui la convocatòria de subvencions per a projectes i activitats d’entitats no lucratives que fomentin la participació ciutadana de les persones grans per l’any 2021. La dotació econòmica és de 36.000 euros per fer activitats de lleure, cognitives, terapèutiques esportives, de voluntariat, culturals organitzades per les diverses associacions.

El consistori vol facilitar així que s’organitzin i programin activitats durant els proper mesos, per tal de recuperar certa normalitat als casals de persones grans, afectats per la situació de pandèmia.

Es farà una formació prèvia per explicar les bases de la subvenció, els annexos i la documentació que es requereix per optar a l’ajut. També es disposarà d’un acompanyament per part de les tècniques del departament de Cicles de Vida, per les entitats que així ho demanin, per poder presentar les subvencions de manera telemàtica.

D’altra banda, i com a mesura inclosa en el Pla Covid, l’Ajuntament ja ha organitzat una sèrie de cursos sobre eines telemàtiques, la identitat digital i les noves formes de comunicació amb l’administració pública. L’objectiu d’aquesta formació és evitar l’anomenada “brexta digital” i, per exemple, aconseguir que les entitats no tinguin problema a l’hora de presentar les sol·licituds d’ajuts.

El termini de presentació serà de 15 dies hàbils després de la publicació al BOP de la convocatòria.