PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

08
Febrer
2021

Les activitats de Carnaval per a les persones grans fomenten la participació des de casa i les residències

Les activitats de Carnaval per a les persones grans fomenten la participació des de casa i les residències

El programa  del Carnaval 2021 adreçat a les persones grans està format per un conjunt d’activitats que promouen la participació des de casa de forma telemàtica i la interactivitat entre les persones residents als Complexos de Gent Gran o residències de Sabadell. El programa està dissenyat per l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de les residències de la ciutat.

Les activitats es perllongaran durant tota la setmana. El divendres es va fer la primera, un taller de ball, amb propostes coreogràfiques que van poder-se seguir des del canal de Youtube de Cicles de Vida. Aquesta plataforma és l’element principal des d’on es pot seguir les propostes des de casa i inclourà tallers de manualitats, cuina i, per acabar el programa, un gran ball de disfresses on es convida a les persones grans a participar disfressats des de casa.

La participació virtual o des de casa també s’estendrà a Facebook amb una activitat interactiva on s’ofereix compartir fotografies del Carnaval d’altres anys. Qui vulgui participar poden penjar la fotografia a la seva pàgina personal amb els hashtag #alegrescarnavals i es farà un recull que es publicarà a la pàgina de Gent Gran d’aquesta xarxa social.

El programa també té en compte a aquelles persones que viuen als Complexos de Gent Gran o a residències. D’aquesta manera, el 9, 10 i 11 de febrer es farà una activitat musical interactiva a càrrec del grup Clau de Ball, adreçada especialment per a aquestes persones. Es tracta d’un joc interactiu  amb temàtica del Carnaval, amb música, endevinalles i preguntes de cultura on participen els complexos i les residències, amb connexions en directe cadascú des de el seu centre.

Espais engalanats

D’altra banda, equipaments de gent gran i a les residències, faran una decoració especial. Es filmaran i es penjaran a Youtube perquè a partir del 9 fins al 14 de febrer, es pugui votar la qué més agradi (fent un “m’agrada” al vídeo). L’espai guanyador obtindrà un premi sorpresa. 

El programa de Carnaval 2021 és una eina per fomentar la participació i l’entreteniment de les persones grans, un col·lectiu que en la situació de pandèmia actual passa molt temps al seu domicili.

Programa

Categories Gent gran Tags activitats de gent gran, carnaval, gent gran