PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

16
Octubre
2020

Les activitats de gent gran continuen desenvolupant-se amb normalitat en entorns segurs i lliures de risc

Les activitats de gent gran continuen desenvolupant-se amb normalitat en entorns segurs i lliures de risc

Les activitats dels equipaments de gent gran del curs 20-21 s’estan desenvolupant amb total normalitat amb l’aplicació de mesures de seguretat per la salut de les persones i la disposició d’espais lliures de risc. D’altra banda, es treballa per potenciar encara més l’acabat d’estrenar canal de Youtube per oferir activitats i tutorials a seguir des de casa.

Els 4 equipaments –l’ubicat a l’Antic Mercat de Sant Joan i els espais relacionals dels complexos de Sant Oleguer, Alexandra i Parc Central– han reprès aquesta tardor les activitats interrompudes per la COVID-19 i per això s’han preparat per tal que siguin espais segurs i lliures de risc. Ventilació, senyalitzacions, distàncies de seguretat, controls d’aforament i presa de la temperatura abans d’entrar són algunes de les mesures preventives per tal que la gent gran se senti segura i sense por.

D’altra banda, al Complex Sant Oleguer, esdevingut en centre de vacunació de la grip, s’han reorganitzat les propostes i establert circuits segurs  de circulació de persones per tal de què s’hi puguin continuar fent sense problemes.

Per la seva part, el nou canal de Youtube de Cicles de Vida, estrenat fa unes setmanes, va nodrint-se progressivament de les activitats de gent gran que es van organitzant. Properament, es pujaran tutorials saludables de rutines d’activitat física, per poder-les seguir des de casa, que aniran a càrrec del personal monitor que habitualment dirigeix les classes presencials.

Al marge de les que organitzen directament les entitats, les activitats organitzades per l’Ajuntament que ara es poden fer als equipaments de gent gran són:

  • A l’Antic Mercat de Sant Joan: Tono Pilates, Italià Bàsic, Francès bàsic , Francès per viatjar, Anglès bàsic, Anglès per viatjar, Activa’t, Memòria Biodansa, plaer de la literatura, català conversa, català escrit i reforç informàtic
  • Al Complex Sant Oleguer: Tallers de memòria, Anglès de Conversa i anglès per viatjar, The tea time
  • Al Complex Parc Central: Activa´t, Tallers de memòria i Gimnàstica de manteniment
  • Al Complex Alexandra: Memòria activa, tallers de memòria.

Categories Gent gran Tags activitats de gent gran