PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

11
Desembre
2020

Les activitats de Nadal per a les persones grans es podran seguir pel seu canal de Youtube

Les activitats de Nadal per a les persones grans es podran seguir pel seu canal de Youtube

El programa d’activitats adreçat a les persones grans es podrà seguir pel canal de Youtube de Cicles de Vida. Degut a la pandèmia de Covid-19 el programa d’actes no es podrà desenvolupar amb públic o bé amb un nombre limitat de persones i és per això que totes les activitat es podran seguir pel canal i gaudir-ne amb total seguretat.

El programa comença el dilluns 14 de desembre i s’allargarà fins al 11 de gener. Consta de xerrades, tallers de manualitats, cuina, sessions d’activitat física i visites virtuals. Algunes d’aquestes activitats es podran seguir en directe.

A més del programa d’activitats, fins a l’11 de gener s’ha col·locat un “Arbre dels Desitjos” de les persones grans a la plaça del Gas, juntament amb un grafit d’homenatge a la gent gran. L’arbre s’ha instal·lat amb la col·laboració d’algunes residències de la ciutat.

D’altra banda, s’han enregistrat unes passejades per la ciutat que es penjaran del canal i que de forma “virtual” es podran seguir. Es tracta d’itineraris per visitar sense sortir de casa els carrers il·luminats pel Nadal; les parades del Mercat; el campament dels Reis d’Orient; un trenet musical, o l’esmentat “Arbre dels Desitjos”.

Més informació

Categories Gent gran Tags Cicles de vida