PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

02
Febrer
2016

Les Sortides de Proximitat, la nova proposta de passejades per a la gent gran

Les Sortides de Proximitat, la nova proposta de passejades per a la gent gran

Aquest any es posa en marxa una nova modalitat de passejades per a la gent gran, es tracta de les Excursions de Proximitat. En aquestes sortides, que substitueixen a les Sortides del Rodal, es visitaran racons naturals on els participants hi accediran amb autocar, en comptes de fer-ho en transport públic, com es feia fins ara. L’objectiu és proporcionar més comoditat d’accés i també cohesió de grup. Les sortides programades per aquest any són: L’Obac-Terrassa, Les tines del Llobregat, Riells del Fai, Collserola-Sant Cugat, PR-C34 de Lliçà de Munt, La Tordera i Hostalric i Collsuspina-Moià. En tots els casos el desnivell de excursions oscil·la entre els 100 i els 250 m. El preu és d’11 euros per cada sortida i inclou el transport, els monitors i l’assegurança. L’horari és de 8 h a 14 h.

El programa de sortides per a la gent gran es completa amb les Excursions de Natura que funcionaran com fins ara i proposen caminar durant poc més de tres hores a bon ritme amb desnivells entre els 200 i els 450 m. En aquest cas el preu és de 17,50 euros per sortida, ja que són de dia sencer i l’hora de tornada és a les 18 h. També inclou el transport, els monitors i l’assegurança.

Les sortides per la natura de la gent gran és un programa organitzat conjuntament entre el departament d’esports i el programa de la Gent Gran de l’Ajuntament de Sabadell i la UES. Aquest projecte té l’objectiu de promoure l’envelliment actiu entre les persones grans de la ciutat i organitza, tot gaudint de la natura dels indrets més espectaculars de la geografia catalana, passejades de gran bellesa aptes per a persones grans que disposin de bona mobilitat.

L’any passat el programa Passejades de Natura i Sortides al Rodal van comptar amb un total de 1.159 inscripcions.

Més informació als següents enllaços:

https://ca.sabadell.cat/pdf/proximitat2016.pdf

https://w2.sabadell.cat/images/esports/doc/passejadesnatura2016.pdf

Categories Gent gran Tags sortides del Rodal