PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

GENT GRAN

 

05
Maig
2022

Més d’un miler de persones ja tenen el carnet 60+ de descomptes en la programació cultural

El carnet és gratuït i s’adreça a persones associades a casals i entitats de persones grans

Més d’un miler de persones ja tenen el carnet 60+ de descomptes en la programació cultural

Més d’un miler de persones associades a casals i entitats de gent gran disposen ja del Carnet 60+ per beneficiar-se de descomptes en alguns espectacles de la programació cultural municipal. L’objectiu d’aquesta iniciativa és doble: reforçar la idea dels beneficis de l’associacionisme i alhora acostar i fomentar entre el col·lectiu de persones grans l’accés a la cultura.

El Carnet 60+ és gratuït, personal i intransferible i el poden obtenir les persones empadronades a Sabadell més grans de 65 anys (o les de més de 60 que siguin jubilades o pensionistes) i que siguin sòcies d’un casal o entitat de persones grans de la ciutat. La rebaixa en els espectacles poden arribar fins a un 40%.

La tramitació dels documents es fa directament des dels esmentats casals i entitats. El descompte s’aplicarà presencialment, mostrant el carnet a les taquilles dels equipaments on es representen els espectacles.

Aquesta acció vol posar en valor l’associacionisme així com la importància i els beneficis que té per a les persones grans el fet d’associar-se o participar en aquests espais. Al mateix temps es fomenta la participació i es fuig dels estereotips sobre els casals i les activitats que fomenten.

“La Cultura us acompanya”

La posada en marxa del carnet ha arribat acompanyada de La Cultura us acompanya, un projecte on els casals visiten un dels equipaments culturals i gaudeixen (amb descompte també) d’una activitat cultural acompanyada pels mateixos professionals que expliquen les obres. És un projecte pilot que pretén acostar la cultura a tothom. S’ha començat a treballar amb alguns casals de barris com Can Rull o el Sud.

Categories Gent gran Tags carnet+60, descomptes +60