PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

03
Octubre
2022

Més de 2.000 persones han participat en les activitats de la Festa Gran 2022

Més de 2.000 persones han participat en les activitats de la Festa Gran 2022

El programa d’activitats de la Festa Gran d’aquest any ha registrat una participació global superior a les 2.000 persones. Les propostes d’aquest any, en consonància amb el lema del dia Internacional de les persones grans, estaven dedicades a la promoció del beneficis de portar una vida activa i seguir uns hàbits saludables. La Festa Gran ha estat organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració del Consell Consultiu de la Gent Gran, la Coordinadora de Casals i Entitats de Gent Gran de Sabadell, VIMUSA, la TUS i residències de gent gran de la ciutat

El programa presentava una sèrie de propostes per reflexionar, promoure i avançar en estils de vida actius i saludables, com caminades i excursions, música i balls o activitats físiques dirigides.

La Festa Gran ha comptat també amb una novetat, l’activitat Sento el que sento, que ha tingut una participació molt alta. Ha estat una experiència destinada a sensibilitzar els i les conductores d’autobusos urbans i a les persones grans. D’una banda els professionals han conegut les dificultats que un viatge en autobús pot tenir per a determinats col·lectius i, al mateix temps, les persones grans han pogut captar tot allò que implica la feina del transport col·lectiu en una ciutat. L’activitat – adreçada a entitats i membres del Consell Consultiu de la Gent Gran- ha consistit en un itinerari en autobús i un debat dinamitzat posterior.

Categories Gent gran Tags Festa Gran