PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

GENT GRAN

 

06
Setembre
2016

Obertes les preinscripcions als Programes d’Activitats Físiques per a Adults i per a Gent Gran

El curs comença el 19 de setembre. S'oferten 739 places en total

Obertes les preinscripcions als Programes d’Activitats Físiques per a Adults i per a Gent Gran

Des d’avui dilluns 6 i fins al 12 de setembre s’obre el període de preinscripcions per als programes d’activitat físiques que organitza l’Ajuntament de Sabadell: el Programa per a Adults i el Programa per a Gent Gran.Aquests programes començaran el dilluns 19 de setembre de 2016 i es perllongaran fins al divendres 16 de juny del 2017.Enguany es faran dues setmanes més de classe, ja que els programes s'avancen quinze dies en relació amb l’any passat.

L’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Esports, impulsa aquests dos programes per promoure l’activitat física saludable entre la població adulta i la gent gran. Inclouen activitats com Aeròbic, Pilates, Tonificació, Gimnàstica de Manteniment, Ioga, Tai-txi, Equilibra't o Sumba. Enguany s'afegeixen tres noves activitats: Tono-Pilates, Hipopressius i Gimnàstica per a dones embarassades.

El curs 2016-17 ofereix 739 places, distribuïdes en 37 grups i en diferents equipaments municipals. La participació en la passada edició va ser de 685 persones en el conjunt dels programes. Cal tenir en compte que la demanda en determinats grups supera àmpliament l’oferta. Per això es fixa el període de preinscripció i posterior sorteig de places.

Inscripcions i sorteig

El període de preinscripció és del 6 al 12 de setembre al Centre Cívic de la Creu Alta i a qualsevol de les 5 oficines d’Atenció Ciutadana. Cada persona usuària pot escollir 2 grups que li interessin., un com a primera opció i un altre com a segona per si, un cop fet el sorteig, no té plaça en el grup escollit en primer lloc.

El dimarts 13 de setembre es farà el sorteig públic de les places disponibles (a les 10 del matí, a la Regidoria d’Esports). La relació de persones admeses es publicarà el dijous 15 de setembre a les Oficines d’Atenció Ciutadana i al poliesportiu de Cal Balsach. Per a les persones que no hagin pogut fer la preinscripció, s’obre un període prorrogat d'inscripció a partir del dijous 15 de setembre a les Oficines d’Atenció Ciutadana, en horari d’atenció al públic.

Els programes es duen a terme en diferents equipaments esportius municipals escampats arreu de la ciutat, com el Poliesportiu de Cal Balsach, el Complex Esportiu Municipal del Sud, el Centre Cívic de la Creu Alta, el Centre Cívic de Sant Oleguer o el gimnàs de l'Escola Roureda, entre d’altres.

Com a novetat, per aquest curs es posa en marxa la nova sala del Complex Esportiu Municipal d’Olímpia que acollirà grups de les diferents modalitats d’activitats.