PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

GENT GRAN

 

09
Mai
2014

Sabadell ha participat aquest matí en una trobada de presentació del 7è Congrés Nacional de la Gent Gran al Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha acollit aquest matí una de les presentacions que el Consell de la Gent Gran de Catalunya i

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha acollit aquest matí una de les presentacions que el Consell de la Gent Gran de Catalunya i el Departament de Benestar Social i Família estan realitzant al territori amb motiu del 7è Congrés Nacional de la Gent Gran, que té com a objectiu reflexionar sobre les diverses realitats que viuen les persones grans i tractar les principals problemàtiques, inquietuds o necessitats del col·lectiu. La trobada d’avui ha comptat amb la participació de la presidenta del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Pepita Pedraza; la consellera de l’Àrea de Benestar Social i Infància del Consell Comarcal, Anna Maria Martínez; i el coordinador del congrés i responsable de l’Oficina de la Gent Gran Activa del Departament de Benestar Social i Família, Agustí Vilà. També han assistit diversos alcaldes i regidors de la comarca, entre els quals la regidora del Programa de la Gent Gran de l’Ajuntament de Sabadell, Anna Carrasco. Així mateix, s’han convocat als representants de més d’una quinzena d’entitats de pensionistes i jubilats.

Durant reunió d’aquest matí, s’han escollit les persones delegades i els suplents de la comarca que formaran part del Congrés Nacional i assistiran a l’acte central previst per al 8 d’octubre a Món Sant Benet. Sabadell comptarà amb 6 delegats, representants d’entitats del territori.

El 7è Congrés Nacional de la Gent Gran s’estructura en tres fases: precongressual, congressual i poscongressual. La primera, en la qual s’emmarca la sessió d’avui, inclou desenes d’accions informatives arreu del país adreçades al màxim nombre de gent gran i persones interessades.

La segona fase consistirà en l’acte central de la propera tardor, on es preveu la participació d’unes 600 persones. La majoria seran 471 delegats de tot Catalunya designats durant la primera fase del congrés. Per acord del Consell de la Gent Gran de Catalunya es debatran dues ponències amb el títol “Persona, societat i benestar” i “La Catalunya del futur”.

Finalment, l’organització ha planificat una última fase concebuda per donar a conèixer els resultats del congrés i que es manté activa al llarg del temps per fer seguiment dels acords adoptats.