PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

GENT GRAN

 

05
Desembre
2016

Un grup de 9 joves d’un pla d’ocupació de dinamització esportiva treballaran en un mòdul d’activitats per a gent gran

A partir del proper dimecres, 7 de desembre, es posarà en marxa un mòdol d'activitats esportives adreçat a gent gran

A partir del proper dimecres, 7 de desembre, es posarà en marxa un mòdul d’activitats esportives adreçat a gent gran al Complex de Sant Oleguer, gràcies al suport de joves participants a un Pla d’Ocupació que s’han format com a dinamitzadors esportius, impartit per l’Ajuntament de Sabadell.

Es tracta de 9 joves menors de 29 anys que formen part de programes de formació integrada per a joves en atur de l’especialitat de dinamització esportiva. Aquests joves actualment estan contractats en un Pla d'Ocupació que dóna continuïtat a aquesta acció formativa, iniciada el passat mes de març.

Durant aquests mesos, els joves han fet 360 hores de formació, al Vapor Llonch, de les quals 260 hores eren d'especialització en l'àmbit dels esports i 100 de formació transversal. L'objectiu és que les persones contractades puguin adquirir o millorar determinades competències de cara a la seva inserció laboral.

Un cop finalitzada aquesta formació, a principis de juliol el grup de joves va iniciar un contracte de treball de 6 mesos de durada a mitja jornada. On han pogut posar en pràctica i adquirir experiència en, d’una banda, l’àmbit de la Infància i la joventut, preparant i realitzant un casal esportiu per a infants i joves, i d’una altra, dirigint activitats esportives amb persones adultes.

L’Ajuntament de Sabadell disposa d’un pla d’actuació dissenyat específicament per millorar les expectatives professionals de les persones menors de 29 anys.

Exercici per a la gent gran

El mòdul d’activitats esportives adreçat a gent gran al Complex de Sant Oleguer tindrà una durada d'un mes, del 7 al 28 de desembre i es realitzarà tots els dimarts i dimecres.Combinarà l'activitat física moderada amb diferents exercicis de relaxació i meditació.

Es proposen activitats físiques amb l’objectiu de potenciar el benestar corporal i mental i, d’aquesta manera, conservar al màxim la seva autonomia i independència en la seva vida quotidiana.