PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

09
Agost
2022

“Agost a les escoles bressol” acumula més de 100 inscripcions en la prova pilot

“Agost a les escoles bressol” acumula més de 100 inscripcions en la prova pilot

La prova pilot “Agost a les escoles bressol” s’està portant a terme a dues escoles bressol municipals: a La Romànica i a Can Llong. Es tracta d’una proposta per a les famílies amb infants nascuts el 2019 i que necessiten un suport per a la conciliació durant el mes d’agost. És un servei gratuït, en horari de 9 a 12 hores, en què els infants podran participar en activitats lúdiques i descansar, alhora que es dona un suport perquè les famílies puguin mantenir les seves responsabilitats familiars i/o laborals durant el mes d’agost, sense cap cost afegit.

Avui l’alcaldessa accidental i tinenta d’alcaldessa de Feminismes, Marta Morell, ha visitat l’equipament de Can Llong per conèixer com s’està desenvolupant la prova pilot. En paraules de Morell,

“amb iniciatives com aquesta, l’Ajuntament continua apostant per fer polítiques de conciliació, donar facilitats a les famílies en la cura de menors de 16 anys i afavorir la corresponsabilitat. La prova pilot posada en marxa aquest agost ens ajuda a implementar polítiques reals de conciliació”.

Cada escola pot acollir fins a 18 infants i les inscripcions s’han fet per setmanes del 2 al 26 d’agost, ambdós inclosos. Les places s’han atorgat per estricte ordre d’inscripció. En total, s’han registrat 108 inscripcions en les 4 setmanes.

Aquesta prova pilot, coordinada pels serveis d’Educació i Feminismes i Diversitat, s’emmarca en el pla Corresponsables, una iniciativa del Ministeri d’Igualtat a través de la Conselleria d’Igualtat i Feminismes, per a la igualtat efectiva de dones i homes. L’objectiu és fomentar la corresponsabilitat i afavorir la conciliació de les famílies amb menors de 14 anys, crear llocs de feina en aquest sector i reconèixer la cura no formal.

Categories Gènere, feminismes, LGBTI, Educació, Drets Civils i Gènere, Infància Tags Agost a les escoles bressol, escoles bressol, escoles bressol municipals, Pla corresponsables