PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

03
Setembre
2021

Dàmaris Gelabert tornarà a Sabadell per oferir un espectacle gratuït per a la ciutadania i s’estan fent gestions amb El Pot Petit perquè també repeteixi

Els espectacles de les dues formacions d’aquest cap de setmana es podran seguir també per streaming

Dàmaris Gelabert tornarà a Sabadell per oferir un espectacle gratuït per a la ciutadania i s’estan fent gestions amb El Pot Petit perquè també repeteixi

Arran de l’expectació que les actuacions de Dámaris Gelabert i el grup infantil El Pot Petit han provocat pels seus espectacles durant la Festa Major que tindrà lloc aquest cap de setmana i que com a conseqüència de les limitacions de la Covid19 els aforaments no es poden ampliar, l’Ajuntament de Sabadell ha realitzat gestions amb ambdós grups per oferir noves actuacions fora del marc de la Festa Major. D’aquesta manera, la ciutadania tindrà una nova oportunitat de gaudir en família d’aquests espectacles de manera gratuïta en els propers mesos.

Damaris Gelabert ja ha confirmat la seva participació i des de l’Ajuntament es continua treballant amb els membres que formen part del grup El Pot Petit per reprogramar-los properament. Es tracta de noves actuacions gratuïtes, en funció de les seves agendes i a falta de confirmació d’El Pot Petit,  per atendre l’enorme demanda registrada per a les representacions d’aquests artistes.

Els espectacles de Dàmaris Gelabert i El Pot Petit són els actes estrella del nou espai  de la Font de Can Rull, que s’estrena a la Festa Major per acollir bona part de l’oferta infantil i familiar. Aquest nou punt de celebració respon a la voluntat municipal de potenciar molt les propostes infantils i familiars per gaudir de la Festa en un entorn controlat i sense riscos.

A més, aquests espectacles es podran seguir en directe via streaming per mitjà dels canals municipals de Youtube i d’Instagram durant les actuacions de dissabte a les 12 h del Pot Petit i el de Dàmaris Gelabert de diumenge 5 a les sis de la tarda.

L'oferta d’activitats a la Font de Can Rull es completa amb jocs i tallers familiars, acompanyats de la música de Clau de Folk (dissabte i diumenge a les 11 i les 17 h), i d’Havaneres amb el grup Cavall Bernat (dissabte i diumenge a les 21h).