PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

23
Desembre
2021

Els concerts de Dàmaris Gelabert s’ajornen per la situació sanitària

Els concerts de Dàmaris Gelabert s’ajornen per la situació sanitària

Els recitals que Dàmaris Gelabert havia de protagonitzar a Sabadell dins el programa de Nadal s’ajornen per a més endavant. Així s’ha decidit per prevenció, atesa l’actual situació sanitària i les dades d’evolució de la pandèmia.

Els concerts s’havien de celebrar al Pavelló del Nord, un espai tancat on s’hauria d’haver reduït l’aforament i, per tant, les localitats que ja estaven atorgades a la ciutadania. Les entrades, totes gratuïtes, s’havien posat a disposició dels sabadellencs i sabadellenques i estaven totes esgotades.

A això cal sumar el fet que, pel tipus d’actuació, molts dels infants assistents, per una qüestió d’edat, no durien mascareta ni haurien estat vacunats. Els concerts es reprogramaran per a una nova data, atenent la situació sanitària i d’acord amb l’agenda de l’artista.

Les persones que tenen entrades rebran avui un correu informant que els concerts es cancel·len i que les entrades seran vàlides per a la nova reprogramació. També s’informarà a aquells que estaven en llista d’espera.

Cavalcada

D’altra banda, el Govern municipal ha anunciat que la voluntat és mantenir la Cavalcada de Reis. Aquesta es pren tenint en compte que és un acte a l’aire lliure i que el Procicat manté l’autorització per fer-la. En cas que des del Procicat es decideixi la suspensió, el Govern seguirà aquestes indicacions.

L’Ajuntament reforçarà la informació per recordar les mesures de seguretat. Agents cívics informaran al llarg de tot el recorregut que cal mantenir la distància de seguretat i que tothom porti mascaretes, també els nens més petits en la mesura de les possibilitats. També hi haurà un cotxe de policia que passarà prèviament per recordar per megafonia la necessitat de mantenir la distància i les mascaretes posades.

A més, l’Ajuntament fa una crida a la ciutadania a no esperar al carrer fins l'hora prevista pel pas del seguici a cada tram. Així es reduiran esperes i també el temps en què la ciutadania coincidirà en l’espai públic.

Igualment, es prega a les persones de risc perquè hagin estat contacte de positius que actuïn amb responsabilitat i es quedin a casa. El recorregut es podrà seguir en directe a través de diversos mitjans de comunicació local.

El dia 27 de desembre, el Govern municipal tornarà a analitzar la situació per si cal prendre noves decisions en funció de la situació epidemiològica i de les indicacions del Procicat.

Categories Cultura i esport, Infància Tags Dàmaris Gelabert, públic familiar