PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

25
Novembre
2019

Els Plans Educatius d’Entorn continuen endavant a Sabadell, promovent el treball en xarxa dels agents educatius de diferents zones en favor de l’èxit educatiu i la cohesió

La Junta de Govern Local ha aprovat avui la primera addenda del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat per tal de donar continuïtat  als Plans Educatius d’Entorn (PEE). En aquest cas, l’addenda comporta que l’administració de Catalunya aporti a l’Ajuntament un total de 26.800 euros, corresponents al curs 19-20, als quals caldrà sumar una aportació municipal superior als 8.000 €. D’aquesta manera, es vol facilitar el desenvolupament de les accions dels sis Plans d’Entorn actualment desplegats a Sabadell.

Els PEE tenen com a objectiu donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels infants i joves. Del que es tracta és de potenciar el treball coordinat que implica administracions, centres educatius, el conjunt de la comunitat educativa i també les entitats d’un barri o zona amb la voluntat de potenciar l’èxit educatiu i la cohesió al seu àmbit concret d’actuació.

Actualment, a Sabadell funcionen sis Plans Educatius d’Entorn: Zona Nord, Espronceda-Campoamor, Sant Oleguer-Les Termes, Can Puiggener, Torre-romeu-La Serra i Can Feu. En total els PEE compten amb la implicació de més d’una trentena de centres educatius a més d’entitats de cadascun dels barris i de diversos departaments de l’Ajuntament i de la Generalitat que intervenen en l’atenció a la infància i adolescència.

Les activitats o propostes que s’articulen a través del Pla d’Entorn són diverses i inclouen accions per millorar l’èxit escolar, la cohesió dins de les escoles i amb el seu entorn o de promoció artística en funció de les prioritats definides a cadascuna de les comissions operatives de zona.

Categories Educació, Infància, Joves Tags educació, infància, joves, PEE, pla educatiu d'entorn