PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

17
Novembre
2021

Música, dansa i tallers d’activitats commemoren aquest dissabte el Dia Universal dels Drets dels Infants

Les fonts ornamentals i l’edifici consistorial s’il·luminaran de blau amb motiu del DUDI

Música, dansa i tallers d’activitats commemoren aquest dissabte el Dia Universal dels Drets dels Infants

La celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants culmina aquest dissabte 20 de novembre amb la Festa dels Drets dels Infants, al centre cívic de la Creu Alta-Cal Balsach a partir de les 4 de la tarda. El 20 de novembre es commemora la data en què l'Assemblea General de l'ONU va aprovar la Declaració dels Drets de l'Infant el 1959.

La Festa dels Drets dels Infants està formada per activitats on predomina la música, la dansa i l’humor. Així, es farà un taller de rap en català, o un altre per aprendre tècniques de la cançó improvisada en diferents estils musicals. La creació dels mems i com fer servir l’humor per enviar missatges que fomentin la comunicació positiva és una de les altres propostes de la festa. A més dels tallers, s’ofereix l’espectacle infantil “Petit Karibu, cançons i danses per un món més just” on es convida tothom a participar per mitjà de la música i la dansa.

La celebració acabarà, com és habitual, amb la lectura del manifest DUDI a càrrec de representants del Consell d’infants i adolescents de Sabadell. La lectura està prevista a les 18:30 h. Les places d’aquestes activitats són limitades i es necessita inscripció prèvia que cal fer al formulari del web municipal. Més Informació i inscripcions.

Il·luminació de blau de l’Ajuntament i les fonts

A més, també el 20 de novembre, al vespre, les fonts ornamentals de Sabadell i l’edifici consistorial s’il·luminaran de blau amb motiu del Dia Mundial de la Infància.

Moció de la Junta de Portaveus

D’altra banda, la Junta de Portaveus va aprovat dilluns l'adhesió de l'Ajuntament de Sabadell a la UNICEF en la celebració DUDI. Sabadell està reconeguda per la Unicef com a Ciutat Amiga de la Infància, i com a tal està compromesa en la defensa i foment dels drets de la infància i adolescència.

Moció

Categories Activitats culturals, Infància Tags Dia Internacional dels Drets dels Infants, DUDI