PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

31
Maig
2022

Nois i noies del Consell d’Infants i Adolescents ultimen el videoclip del rap de la diversitat

És un dels projectes que el Consell du a terme aquest curs

Nois i noies del Consell d’Infants i Adolescents ultimen el videoclip del rap de la diversitat

Una setantena de nois i noies membres del Consell d’Infants i Adolescents ha participat aquest cap de setmana en una jornada convivencial per avançar en alguns dels projectes que duen a terme aquest curs. A banda de jocs i tallers, els consellers i conselleres van avançar en un dels projectes, el rap de la diversitat. És un projecte que está desenvolupant el Consell d'infants amb el suport de l'entitat Plataforma per la llengua.

La jornada es va desenvolupar en diferents espais del sud de la ciutat (places de Picasso, Termes i Rogelio Soto i al parc Central) on van enregistrar escenes del vídeoclip que il·lustrarà la cançò. El rap pretén reivindicar la diversitat com un valor afegit de la societat, trencant tòpics i estigmes.

Per a la seva creació, es compta amb Nel·lo C (Oriol Carcolse), compositor, músic, cantant i productor sabadellenc. Nel·lo C es distingeix a les seves lletres pel compromís social i la reivindicació de valors i els drets civils. El raper local va participat també en la filmació del clip aquest cap de setmana.

No és la primera incursió en el món de l’audiovisual dels membres del Consell. Un dels projectes del curs passat va ser precisament la confecció d’un petit vídeo contra la discriminació del col·lectiu LGTBI, en el marc del programa municipal “Ventilem armaris”.

La trobada de diumenge va servir, també, per treballar altres aspectes com la participació dels infants i adolescents en el desenvolupament de la capitalitat cultural de Sabadell al 2024.

Categories Infància Tags Cicles de vida, Consell d'Infants, Infància