PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

21
Juny
2021

S’inicien els tràmits per a un nou contracte dels Serveis d’Intervenció Socioeducativa (SIS)

Es tracta d’espais per a infants i adolescents d’entre 4 i 17 anys on estimular i potenciar el desenvolupament de la personalitat amb educadors socials

S’inicien els tràmits per a un nou contracte dels Serveis d’Intervenció Socioeducativa (SIS)

La Junta de Govern Local aprova iniciar els tràmits pel nou contracte de prestació dels Serveis d’Intervenció Socioeducativa (SIS) per a infants i adolescents d’entre 4 i 17 anys, atès que l’actual contracte finalitza la seva vigència a la tardor d’aquest any.

Iniclament, aquest contracte tindrà una vigència del 20 de novembre de 2021 al 19 de novembre de 2022, i serà prorrogable per un any més. Compta amb un pressupost total de licitació de 471.160,80 euros. En funció de l’àmbit territorial de la prestació, es considera convenient dividir el contracte de servei en 7 lots, que corresponen a 7 zones: Nord, Merinals, Can Deu, Concòrdia, Can Puiggener, Torre-romeu i Les Termes.

Els Serveis d’Intervenció Socioeducativa són espais destinats a infants i adolescents que, a proposta dels educadors socials, reben un suport específic per estimular i potenciar el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’hàbits i responsabilitats personals i socials, així com també millorar els vincles familiars o comunitaris.

Són espais d’acollida física i afectiva, on es desenvolupen, sota criteris socioeducatius, activitats de la vida quotidiana en sortir de l’escola: berenar, preparar tasques escolars, treball d'hàbits d'higiene i alimentació, jugar, etc. En tots els casos, la intervenció – de caràcter personalitzat – es té en compte la situació i etapa en què es troba l’infant o adolescent atès.