PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

24
Novembre
2022

Sessió Plenària del Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell

Té lloc aquesta tarda a les 18.30, al Complex Alexandra

Sessió Plenària del Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell

La sessió plenària del Consell dels Infants i Adolescents d’avui dimecres, 24 de novembre, presentarà les propostes treballades durant aquest trimestre. A més la sessió servirà per donar la benvinguda als 53 infants d’entre 10 i 11 anys que s’incorporen avui al consell escollits al sorteig celebrat el dia 10 de novembre i s’acomiada als 50 consellers i conselleres. Durant la sessió de treball també rebran l’encàrrec dels projectes que es treballaran durant el curs 2022-2023.

El plenari estarà presidit per la regidora i vicepresidenta del Consell, Sonia Sada. Un cop donada la benvinguda i acomiadats els antics membres, es declararà constituït formalment el nou Consell, que estarà format per 100 infants de la ciutat d’entre 10 i 12 anys.

Seguidament, els consellers i conselleres presentaran el treball realitzat durant aquest trimestre en relació als drets dels infants, fruit d’una proposta d’UNICEF a partir del qual s’ha elaborat el manifest d’aquest any. S’explicarà, en aquest context, l’experiència de les tres conselleres que van participar a la 7a Trobada estatal de consells de participació infantil a Càceres i es farà la lectura del manifest elaborat amb les aportacions del conjunt de consells de participació infantil de l’estat.

Per concloure la vicepresidenta Sonia Sada traslladarà els encàrrecs que com Ajuntament es vol plantejar al Consell d’infants perquè puguin treballar en aquests projectes durant aquest curs. La sessió finalitzarà amb l’actuació de hip hop a càrrec de dues joves de la companyia Brodas Bros i amb una foto de grup.

El Plenari coincideix, com és habitual, amb els actes de celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants És un òrgan municipal de participació infantil, un espai on els infants i adolescents treballen i posen en pràctica els seus drets. Els infants poden expressar les seves idees i opinions i proposar accions per a transformar i millorar la ciutat. I des del consistori aquestes propostes es recullen i es tenen en compte.

Categories Infància, Participació ciutadana Tags Educació, Sessió plenària Conseel d'Infants i Adolescents