PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

18
Novembre
2022

Taller familiar per conèixer com es pintava durant la prehistòria

El Museu d’Història de Sabadell organitza dissabte 19 una activitat gratuïta en el marc el Dia Universal dels Drets dels Infants

Taller familiar per conèixer com es pintava durant la prehistòria

El taller familiar “Com pintaven a la prehistòria?” proposa una activitat lúdica al Museu d’Història que permetrà conèixer com els avantpassats prehistòrics elaboraven pigments amb elements naturals per després pintar amb motius basats en l’art prehistòric.

Es tracta d’una proposta gratuïta amb aforament limitat (participació per ordre d’arribada) i pensada per a infants a partir de 8 anys. S’han programat dues sessions la tarda de dissabte: a les 17.30 h i a les 18.30 h. Es recomana portar roba que es pugui tacar.

L’activitat està emmarcada en la commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants. El dia 20 de novembre se celebra el Dia Universal dels Drets dels Infants per commemorar el 20 de novembre de l’any 1959, quan es va signar la Declaració universal dels drets de l’infant i també el 20 de novembre de 1989, quan les Nacions Unides en Assemblea General van adoptar la Convenció dels drets de l’infant.