PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

 

11
Maig
2021

Tornen els casals d’estiu, seguint les mesures de seguretat establertes per la Generalitat

S’aprova la convocatòria de subvencions ordinàries per organitzar casals d’estiu i per garantir la inclusió d’infants amb necessitats educatives especials

Tornen els casals d’estiu, seguint les mesures de seguretat establertes per la Generalitat

La Junta de Govern Local d’avui ha aprovat una nova convocatòria de subvencions destinada a organitzar casals d’estiu, amb una dotació complementària per als casals on participin infants amb necessitats educatives especials, per garantir uns casals d’estiu inclusius. La dotació global és de 52.350 euros, que en segona instància s’ampliarà amb fons provinents de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’incrementar l’equitat educativa també en aquests espais de lleure.

Aquest any, Sabadell tornarà a disposar de casals d’estiu, perquè els infants i joves puguin gaudir més que mai d’uns dies de vacances i lleure educatiu diferents. Com ja és habitual, se n’han programat als set districtes en què es divideix la ciutat, sobretot en escoles municipals.

Totes aquestes propostes de lleure compliran les mesures de seguretat marcades per la Generalitat de Catalunya. També es reforçarà molt la neteja i la desinfecció dels espais, seguint la normativa.

L’Ajuntament contribueix a garantir un estiu de lleure educatiu, equitatiu i inclusiu en què infants i joves puguin incorporar-se de forma segura a les activitats que programin les entitats a la ciutat.

Categories Esports, Educació, Infància Tags casals d'estiu