PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
SABADELL INNOVACIO
11
Juliol
2014

El Centre de Formació Cal Molins ofereix nous cursos sobre eines web 2.0 durant juliol a través del Punt Òmnia

Compta amb aules equipades per a formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)

El Centre de Formació Cal Molins vinculat al Vapor Llonch compta amb aules equipades per a formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i, cada vegada, més usuaris es formen en aquest sector a través dels diferents programes oferts. L’aula denominada Punt Òmnia dotada d'equips informàtics i de connexió a Internet és el principal punt de referència dins aquest Centre per a la realització de diverses activitats dirigides tant a persones que volen iniciar-se en el món de les TIC com a totes les que volen una actualització i ampliació dels coneixements. El Punt Òmnia presenta una programació semestral que inclou cursos i tallers, monogràfics especialitzats i ús lliure (cal estar inscrit/a com a persona usuària per poder accedir-hi).

Per aquest mes de juliol s’oferten diferents activitats formatives sobre eines web 2.0. En concret, s’han programat tres sessions monogràfiques de 3 hores de durada cadascuna entre les 9.15 i les 12.15 perquè l’alumnat pugui utilitzar de forma autònoma aquestes eines un cop finalitzada la formació. La programació comença dilluns, 14 de juliol, amb la sessió sobre Symbaloo per tal d’acostar l’alumnat a aquesta plataforma, que permet organitzar i compartir enllaços webs. Un altra eina que serà objecte d’un monogràfic, dilluns 21 de juliol, serà Doodle. Aquest recurs permet planificar i organitzar un esdeveniment o realitzar enquestes on line, enviar-les als seus contactes perquè votin, acceptin o puguin canviar la data que els convingui de manera ràpida i senzilla. D’altra banda, per aquelles persones que vulguin aprendre a crear, gestionar i treure el màxim profit a la xarxa social Twitter poden participar a la sessió que tindrà lloc el 28 de juliol.

A més, d’aquests monogràfics s’ha previst el curs “Eines web 2.0 per a treball col·laboratiu”. Amb aquest curs les persones participants seran capaces de crear, editar i personalitzar el seu blog, publicar i compartir continguts, crear i organitzar un calendari digital col·laboratiu, formularis de recollida de dades o mapes. El curs tindrà lloc els dimarts i dijous entre el 15 i el 31 de juliol en horari d’11 a 2 del migdia.

Inscripció

Les persones interessades en participar en qualsevol de les activitats formatives poden inscriure’s a través del web www.sabadelltreball.cat. Les places són limitades i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció per tancar els grups. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93745 32 23.

Altres recursos TIC

Cal Molins és també un centre homologat per obtenir el certificat internacional d’especialista en Microsoft Office o l’acreditació en competències digitals ACTIC emesa per la Generalitat. D’altra banda,  s’ofereix de forma permanent un servei de formació a mida per a les empreses per tal de qualificar el seu personal. També disposa de formació a distància com a Aula Mentor, amb més de 150 cursos de diferents nivells i especialitats.