PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SABADELL INNOVACIO
21
Setembre
2021

El Fòrum de Tecnologies i Innovació aprofundirà en les aplicacions de l’Internet de les Coses a la indústria

El Fòrum de Tecnologies i Innovació aprofundirà en les aplicacions de l’Internet de les Coses a la indústria

La vuitena edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació tindrà lloc demà 22 de setembre de 2021, de forma telemàtica, sota el títol Internet of Things (IOT) i les seves aplicacions a la indústria.  L’objectiu de la jornada és dinamitzar les relacions entre les empreses i investigadors del territori que treballen en el àmbits relacionats amb la temàtica del fòrum. Igualment es pretén donar difusió entre el teixit industrial dels darrers avanços en tecnologies d’IOT i les seves possibles aportacions i aplicacions més innovadores en el sector industrial.

El Fòrum s’iniciarà a les 9 del matí amb la benvinguda institucional a càrrec de la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l’Ajuntament de Sabadell, Montse González; la tinenta d’alcaldia, Territori i Medi Ambient, Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Mònica Sempere; i  el tinent d'alcaldia de l'Àrea d'Hisenda Pública i Economia Local i regidor de Serveis Econòmics i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Àlex Brossa.

A continuació tindrà lloc la conferència ”IoT: més que connectivitat” a càrrec de  l’ex-director general de la fundació FUNDIT per ESDI, Antoni Garrell, i la ponència “Territori IoT: Oportunitats de millora amb objectes intel·ligents a un campus universitari”, per part del  comissionat de la rectora per a les TIC (UAB), Jordi Hernàndez.

Tot seguit tindrà lloc el denominat Marketplace, on es donen a conèixer les tendències del sector. Un total de 8 participants tindran la possibilitat de presentar la seva entitat, projecte o oferta de tecnologia associada a un o diversos àmbits del Fòrum, durant un màxim de 3 minuts, davant el públic que s’hagi connectat.

A les 10:40 h,  un cop finalitzades les presentacions, es celebrarà el Brokerage. En aquest espai, empreses, grups de recerca, centres tecnològics i altres professionals tindran l’oportunitat de mantenir reunions bilaterals que els permetin aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes. El Brokerage parteix d’una agenda de reunions concertada.

L’activitat està organitzada pels Ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les persones interessades en assistir-hi com a públic encara poden formalitzar la seva inscripció a través de la web https://foruminnova.sabadell.cat.  D’altra banda, es poden seguir les novetats del Fòrum a través del compte de Twitter @treballempresa i el hashtag oficial #FòrumInnovaSBD.

El Fòrum en xifres

En les set edicions celebrades fins al moment del Fòrum han participat 300 empreses i 80 professionals de la recerca i la investigació. Alhora s’han presentat 120 projectes d’innovació i s’han concertat 800 entrevistes bilaterals.

Categories Economia i treball, Innovació Tags Marketplace, UAB