PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SABADELL INNOVACIO
09
Juliol
2021

El Fòrum de Tecnologies i Innovació obre les inscripcions per a empreses i persones emprenedores

L’activitat tindrà lloc el 22 de setembre amb el títol “Internet of Things (IOT) i les seves aplicacions a la indústria”

El Fòrum de Tecnologies i Innovació obre les inscripcions per a empreses i persones emprenedores

Una nova edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació arriba aquest 2021. L’activitat que mou cada any entorn 100 persones entre assistents i participants responsables d’empreses, centres tecnològics i de recerca es celebrarà íntegrament en format telemàtic el 22 de setembre. Per vuitè any es celebra aquest esdeveniment amb el doble objectiu de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses i centres tecnològics i de recerca,  així com donar a conèixer projectes innovadors i amb un alt component tecnològic relacionats amb l’àmbit del fòrum.

En aquesta ocasió, es centrarà en l’internet de les coses (Internet of Things o  més conegut com IOT) i les seves aplicacions a la indústria. Les persones interessades en participar ja poden formalitzar la seva  preinscripció per mitjà del web: https://foruminnova.sabadell.cat/inscripcio/ .

La jornada es divideix en tres parts. En primer lloc es farà el bloc de conferència per part de professionals especialitzats sobre “Com poden ajudar les noves solucions IOT a la indústria i al territori”. A continuació un màxim de 8 participants tindran la possibilitat de presentar la seva activitat, servei, projecte, o oferta de tecnologia associada a l’àmbit del Fòrum davant el públic que s’hagi congregat.

Per poder exposar en aquest denominat Marketplace, on es donen a conèixer les tendències del sector, les persones interessades s’han d’inscriure prèviament. La selecció de presentacions es farà d'acord a criteris tècnics i per rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds presentades. El termini per fer la inscripció finalitza el 21 de juliol.

Tot seguit després del Marketplace tindrà lloc el “Brokerage”. En aquesta part, empreses, grups de recerca, centres tecnològics, i altres professionals tindran l’oportunitat, de mantenir reunions bilaterals que els permetin aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes. Per participar en aquesta part de la jornada cal inscriure’s també prèviament. El “Brokerage” parteix per tant d’una agenda de reunions concertada.

L’activitat està organitzada pels ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a més informació es pot consultar el web del Fòrum.

En les set edicions celebrades fins al moment del Fòrum han participat 300 empreses i 80 professionals de la recerca i la investigació. Alhora s’han presentat 120 projectes d’innovació i s’han concertat 800 entrevistes bilaterals.

Categories Economia i treball, Innovació Tags Marketplace, UAB