PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Capçalera innovació

SABADELL INNOVACIO
29
Juny
2022

El Fòrum de Tecnologies i Innovació reunirà empreses i persones emprenedores entorn del sector de la salut i envelliment actiu

El Fòrum de Tecnologies i Innovació reunirà empreses i persones emprenedores entorn del sector de la salut i envelliment actiu

La novena edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació tindrà lloc demà, 30 de juny de 2022, al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119, Sabadell). En aquesta edició el fòrum porta per títol “Salut i envelliment actiu. Oportunitats per innovar en la indústria”. L’objectiu de la jornada és dinamitzar les relacions entre les empreses i investigadors del territori que treballen en els àmbits relacionats amb la temàtica del fòrum. Igualment es pretén donar difusió entre el teixit industrial dels darrers avanços en tecnologies entorn al sector de la salut i envelliment actiu i les seves possibles oportunitats més innovadores en el sector industrial.

El Fòrum s’iniciarà a les 9 del matí amb la benvinguda institucional a càrrec de la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l’Ajuntament de Sabadell, Montse González; la tinenta d’Alcaldia, Territori i Medi Ambient, Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació i Turisme de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Mònica Sempere; i la vicerectora d’Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB, Rosa María Sebastián. A continuació i per emmarcar el potencial del sector, tindrà lloc la conferència ”Salut: Una oportunitat per innovar i dinamitzar el teixit empresarial del territori” a càrrec de Lluís Blanch, director de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí I3PT i coordinador plataforma ITEMAS.

Les empreses juntament amb les entitats del món tecnològic i del coneixement tindran l’oportunitat d’intercanviar idees, propostes i coneixement en un entorn distès i informal a l’espai del cafè networking que donarà pas a un bloc més formal: el Marketplace, on es donaran a conèixer les tendències del sector. Un total de 16 participants tindran la possibilitat de presentar la seva entitat, projecte o oferta de tecnologia associada a l’àmbit temàtic del Fòrum, durant un màxim de 3 minuts, davant el públic que s’hagi connectat.

A les 12:15 h, un cop finalitzades les presentacions, els participants d’empreses, grups de recerca, centres tecnològics i altres professionals, tindran l’oportunitat a partir d’una agenda de reunions concertada, de mantenir 6 reunions bilaterals seguides de 12 minuts cadascuna en un format de brockerage que els permetran aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes.

L’activitat està organitzada pels Ajuntaments de Sabadell i Barberà del Vallès amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB i l’Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Servei Públic de Catalunya i el FSE, en el marc dels programes de suport al desenvolupament local. Per a més informació es pot consultar el web https://foruminnova.sabadell.cat/ D’altra banda, es poden seguir les novetats del Fòrum a través del compte de Twitter @treballempresa.

El Fòrum en xifres

En les vuit edicions celebrades fins al moment del Fòrum han participat 350 empreses i 100 professionals de la recerca i la investigació. Alhora s’han presentat 130 projectes d’innovació i s’han concertat 900 entrevistes bilaterals.