PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
SABADELL INNOVACIO
13
Novembre
2017

El Fòrum de Tecnologies i Innovació reunirà més de 60 responsables d’empreses, centres tecnològics i de recerca

L’activitat es farà el 15 de novembre al CEI de Can Roqueta

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acollirà el proper 15 de novembre el cinquè Fòrum de Tecnologies i Innovació, esdeveniment que té l’objectiu principal de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses i persones emprenedores que vulguin establir contactes amb centres tecnològics i de recerca, o conèixer projectes innovadors amb un alt component tecnològic.

En aquesta ocasió, el Fòrum es tornarà a centrar en la Indústria 4.0 en el marc del programa de foment d’aquest àmbit que l’Ajuntament de Sabadell promou per a professionals i empreses interessats en descobrir les oportunitats que ofereix la transformació d’aquest sector d’activitat.

El Fòrum 2017 es presenta amb el títol “La indústria del futur, intel·ligent i interconnectada” i les persones interessades a assistir-hi com a públic encara poden formalitzar la seva inscripció a través del web.

La sessió s’iniciarà a les 9 del matí amb la intervenció de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i l’alcaldessa de Barberà del Vallès, Sílvia Fuster. A continuació es presentarà una taula rodona moderada per Eurecat, en la qual intervindran representants de Fluidra, Effitronix i Rockwell sobre l’impacte de la Indústria 4.0 en els processos i en la competitivitat de les empreses. Seguidament, 20 persones participants seleccionades prèviament per l’organització tindran la possibilitat de presentar el seu projecte producte innovador o solució tecnològica associada a un o diversos àmbits del Fòrum durant un màxim de 3 minuts davant el públic assistent.

Després del Marketplace i d’un cafè networking, que propiciarà els intercanvis informals de la jornada, tindrà lloc el brokerage. En aquest espai, empreses, grups de recerca, centres tecnològics, universitats i altres professionals tindran l’oportunitat de mantenir reunions bilaterals prèviament adiades, que els permetin aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes.

#foruminnovasbd

L’activitat, l’organitzen els ajuntaments de Sabadell, de Barberà del Vallès i de Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració d'EURECAT, i compta amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals, i de la Diputació de Barcelona. D’altra banda, es poden seguir les novetats del Fòrum a través del compte de Twitter @treballempresa i el hashtag oficial #forumrecursosenergètics.

 

Categories Empresa, Economia i treball, Innovació Tags innovació, treball i empresa