PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SABADELL INNOVACIO
17
Juny
2024

El Fòrum de Tecnologies i Innovació torna amb una temàtica d’actualitat: la competitivitat empresarial a partir de l’ecodisseny i la sostenibilitat

El Fòrum de Tecnologies i Innovació torna amb una temàtica d’actualitat: la competitivitat empresarial a partir de l’ecodisseny i la sostenibilitat

El Fòrum de Tecnologies i Innovació torna el proper dimecres, 19 de juny, al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119, Sabadell). Per onzè any es celebra aquest acte amb el doble objectiu de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses i centres tecnològics i de recerca, així com donar a conèixer projectes innovadors i amb un alt component tecnològic relacionats amb la temàtica del fòrum. Enguany es centrarà en un tema que afecta la competitivitat de l’empresa en la cursa per aconseguir un món més sostenible: “Eco-disseny i fabricació sostenible: oportunitats per a la indústria”.

L’activitat s’iniciarà a les 9:30 h amb la benvinguda institucional. A continuació, tindrà lloc la conferència “Línies de finançament i subvencions”, a càrrec de Maite Ardèvol, líder de l’equip de Sostenibilitat d’ACCIÓ i la taula rodona moderada per Encarna Ruiz, directora de Create_LAB d’ESDI-Escola Superior de Disseny. Hi prendran part Carles Gasol, director de desenvolupament de negoci d’inèdit; Nacho de Juan-Creix, director d’Innovació de Plat Institute; i Sònia Llorens, coordinadora d’Estratègia de sostenibilitat d’IRTA (Instituto de Investigación y Tecnología Agroalimentarias).

Les empreses juntament amb les entitats del món tecnològic i del coneixement, tindran l’oportunitat d’intercanviar contactes i propostes en un entorn distès i informal a l’espai del cafè networking, que donarà pas a un bloc més formal: el Marketplace, on es donaran a conèixer reptes i possibles solucions a aquests. Un total de 18 participants tindran la possibilitat de presentar el seu projecte o oferta de tecnologia durant un màxim de 3 minuts, davant el públic que s’hagi connectat.

A les 12:45 h, un cop finalitzades les presentacions, els participants d’empreses, grups de recerca, centres tecnològics i altres professionals tindran l’oportunitat a partir d’una agenda de reunions concertada, de mantenir diverses reunions bilaterals preagendades en un format de brokerage, que els permetran aprofundir en els interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes.

L’activitat està liderada i  organitzada per l’Ajuntament de Sabadell i també col·labora en l’organització l’Ajuntament de Barberà del Vallès i el Parc de Recerca UAB, tot comptant amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Servei d´Ocupació de Catalunya.

Per a més informació es pot consultar el web https://foruminnova.sabadell.cat/. D’altra banda, es poden seguir les novetats del Fòrum a través del compte de Twitter @treballempresa i Linkedin.

El Fòrum en xifres

En les deu edicions celebrades fins al moment del Fòrum, han participat 465 empreses i 155 professionals de la recerca i la investigació. Alhora s’han presentat 160 projectes d’innovació i s’han concertat 1.142 entrevistes bilaterals.

Categories Economia i treball, Innovació Tags Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, Flea Market, Fòrum de Tecnologies i Innovació