PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SABADELL INNOVACIO
27
Octubre
2021

El Mes de l’Emprenedoria s’estrena al novembre amb més de 30 activitats per enfortir l’ecosistema emprenedor local

L’Ajuntament i 15 entitats promouen per primera vegada aquest esdeveniment adreçat a persones que volen posar en marxa un negoci o consolidar-lo

El Mes de l’Emprenedoria s’estrena al novembre amb més de 30 activitats per enfortir l’ecosistema emprenedor local

L’Ajuntament de Sabadell promou el Mes de l’Emprenedoria amb la col·laboració de Voluntaris en Assessoria Empresarial VAE, Cambra de Comerç Sabadell, xarxa empresarial ONION, Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Teixint Sabadell, Banc Sabadell, Microbank-La Caixa, ESDi, Parc de Recerca UAB (PRUAB), Gremi Fabricants de Sabadell, Centre metal·lúrgic, Ajuntament de Barberà del Vallès, Ajuntament de Castellar del Vallès, Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Diputació de Barcelona.

Es tracta d’un esdeveniment que té com a objectiu principal oferir durant el novembre de 2021 un conjunt d´activitats adreçades a totes les persones emprenedores que estiguin a punt d’iniciar un nou negoci o l’hagin encetat recentment. Per mitjà de cursos de formació, tallers, xerrades de sensibilització o un fòrum d’emprenedoria, entre altres activitats, es vol donar suport conjuntament a l’emprenedoria, impulsar la creació d’empreses al territori i atraure talent emprenedor. En total, el Mes de l’Emprenedoria recull més de 30 accions organitzades pel mateix Ajuntament o bé per les entitats participants. Totes les activitats es poden consultar al web de Sabadell Empresa.

Com indica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González,

“tenim la convicció que estem en un territori, el Vallès, ple de talent, persones amb empenta i bones idees, amb una base industrial i empresarial cabdal perquè aquests projectes s´hi puguin assentar. Però especialment destaca la presència d’entitats de tots els àmbits que des de les seves respectives àrees donen suport a les persones emprenedores i a les empreses creades fa poc. Tenim, doncs, un ecosistema molt potent que volem enfortir i donar-hi suport, i aquesta iniciativa pot ser un pas més per a un treball futur conjunt i coordinat”.

La creació del Mes de l’Emprenedoria té com a origen l’acord establert en el marc de la Taula per al Desenvolupament Econòmic i la Competitivitat de Sabadell, una eina estable de diàleg i col·laboració publicoprivada per rellançar el dinamisme socioeconòmic i la promoció dels actius i potencialitats de la ciutat.

Les persones emprenedores són superherois i superheroïnes

En aquesta primera edició del Mes de l’Emprenedoria, l’esdeveniment es presenta sota el lema “Les persones emprenedores són superherois i superheroïnes” per visibilitzar els reptes que ha d’afrontar una persona emprenedora i la capacitat de superació d’obstacles del dia a dia. La imatge gràfica d’aquest esdeveniment és a càrrec de l’empresa Cèl·lula Disseny Gràfic, integrant de la xarxa empresarial ONiON, patrocinadora d’aquesta primera edició.

Categories Empresa, Economia i treball, Innovació, Treball Tags economia i treball, emprenedoria, innovació