PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Capçalera innovació

SABADELL INNOVACIO
13
Març
2014

El termini per presentar candidatures als Premis Sabadell, ciutat emprenedora s’amplia fins al 30 d’abril

L’Ajuntament de Sabadell a través del Vapor Llonch i Rotary Club Sabadell convoquen la quarta edició dels Premis Sabadell, ciutat emprenedora

L’Ajuntament de Sabadell a través del Vapor Llonch i Rotary Club Sabadell convoquen la quarta edició dels Premis Sabadell, ciutat emprenedora. L’objectiu d’aquests guardons és impulsar la cultura emprenedora local, l’activitat econòmica  i distingir de manera especial aquelles iniciatives locals sorgides des de l’àmbit universitari, amb l’objectiu de fomentar la transferència de coneixement del món universitari al teixit productiu local. El període per a la presentació dels projectes està obert en aquests moments fins al 30 d’abril. L’organització ha ampliat també el perfil de les persones que poden optar al guardons.

En concret, en aquesta edició podran participar alumnat universitari i de postgrau o màsters de qualsevol de les universitats presents a la ciutat el curs acadèmic 2013-2014 o bé persones empadronades a Sabadell encara que cursin els seus estudis fora de la ciutat. A més, poden participar persones que hagin obtingut la titulació universitària en els últims cinc anys en universitats de dins de Sabadell, o sabadellencs que hagin obtingut la titulació o estudiïn a d’altres universitats.

Les candidatures presentades podran optar a un guardó valorat en 3.000 euros aportats per Rotary Club Sabadell. D’altra banda, des de Rotary Club Sabadell i Rotaract Vallès s’oferirà a la proposta guanyadora assessorament jurídic,  suport en l’elaboració d’un pla econòmic financer per la recerca de finançament i mentoratge del projecte empresarial durant  un any. Per part de l’Ajuntament també es farà una bonificació durant un any del 75% del cost de l’estada en el Centre de Promoció Empresarial de Sabadell en  la modalitat de coworking.

D’altra banda, en el marc d’aquesta edició també es podran concedir diplomes o mencions especials, sense dotació, a les empreses o projectes no premiats que se’n facin mereixedors a criteri del Jurat, d’acord amb l’establert en les bases.

De fet, en els Premis Sabadell, ciutat Emprenedora es valoraran especialment aspectes com  la viabilitat tècnica, comercial i econòmica-financera dels projectes, així com el seu potencial de creació d’ocupació i de qualitat d’aquesta ocupació. Altres conceptes que es tindran en compte de cadascuna de les propostes seran els components d’innovació que integrin els projectes o l’aplicació de criteris de responsabilitat social de manera integral o d’igualtat des d’una perspectiva de gènere, entre d’altres.

El Jurat dels Premis Sabadell, ciutat emprenedora estarà format per representants de l’Ajuntament i del Vapor Llonch, Rotary Club Sabadell, Rotaract Vallès i d’entitats representatives del món universitari, empresarial, sindical i financer de Sabadell. El Jurat serà assistit per una Comissió  Tècnica de Treball, que analitzarà les candidatures i emetrà els informes tècnics pertinents, que seran lliurats al Jurat per a la seva valoració.

Les bases dels Premis i la documentació requerida es poden consultar a la pàgina web www.vaporllonch.net, al blog de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom i al portal municipal www.sabadell.cat. Igualment qualsevol persona interessada en participar en aquesta convocatòria pot disposar d’aquesta informació al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis) i al Centre de Promoció Empresarial (c. Tres Creus, 236).