PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
SABADELL INNOVACIO
03
Novembre
2017

Jornada sobre internacionalització i innovació a les microempreses tèxtils

Serà el dilluns 6 de novembre, a la 1 del migdia, al Gremi de Fabricants de Sabadell

Jornada sobre internacionalització i innovació a les microempreses tèxtils

L’Ajuntament de Sabadell i el Gremi de Fabricants organitzen la jornada Les microempreses tèxtils: claus per a la competitivitat, la internacionalització i la innovació. L’objectiu de la sessió és establir ponts que facin més fàcil el camí de les empreses disposades a avançar en aquests àmbits. L’activitat s’emmarca dins el projecte Cooperatextil impulsat pels ajuntaments de Sabadell, Mataró i Manresa , amb el suport de l'Associació d'Empresaris de Gèneres de Punt de Mataró i Comarca (ASEGEMA) i el Gremi de Fabricants de Sabadell.

Durant la jornada s’exposaran diferents casos d’èxit i es donarà la paraula a la secretària general del Consell Intertèxtil Espanyol i directora del Centre d’Informació Tèxtil i de la Confecció, Marta Castells, com també a la responsable de l’àrea d’Innovació i Programes Europeus de la Confederació de la Indústria Tèxtil - Texfor, Mònica Olmos.

La sessió tindrà lloc el dilluns 6 de novembre a partir de la 1 del migdia, a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell (carrer de Sant Quirze, 30). Comptarà amb la participació del regidor de Treball i Empresa de l’Ajuntament de Sabadell, Eduard Navarro; el president del Gremi de Fabricants de Sabadell, Blai Costa, i la secretaria general d’ASEGEMA, Roser Moré. Més informació i inscripcions a www.sabadellempresa.cat.

Plataforma cooperatexil.com

Aquest acte se suma a altres que Cooperatèxtil està duent a terme, entre els quals destaca la plataforma de solucions a les necessitats de fabricació, www.cooperatextil.com. Al portal es pot consultar en aquests moments una relació de 439 empreses/tallers donats d’alta, principalment del Maresme, Sabadell i Manresa. Només durant el 2017 han arribat per mitjà d’aquest web 76 comandes d’informació, que en part han permès posar en contactes diferents negocis entre si.

La plataforma està formada per tallers i empreses que ofereixen tota la varietat de serveis del sector tèxtil: teixits, tints, estampació, tall, disseny i patronatge, confecció, planxa i acabats, fabricants i gestors de producció per a marques de moda tèxtil, tèxtil llar i accessoris.

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals. Sabadell participa en Cooperatextil com a membre de l’Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees, ACTE.

 

Categories Empresa, Economia i treball, Innovació Tags tèxtil, treball i empresa