PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
SABADELL INNOVACIO
31
Octubre
2018

Lliurament dels premis de la 2ª edició del Concurs d’Idees Innovadores per al desenvolupament urbà #Coinnovem Sabadell

Avui acaba el termini de presentació de les candidatures i dimarts es coneixeran els guardonats

Lliurament dels premis de la 2ª edició del Concurs d’Idees Innovadores per al desenvolupament urbà #Coinnovem Sabadell

El proper dimarts 6 de novembre, a les 6 de la tarda, a l’Auditori del Casal Pere Quart (Rambla, 69), tindrà lloc l’acte institucional de veredicte i lliurament dels premis del concurs d’idees innovadores per al desenvolupament urbà #Coinnovem Sabadell, i la 3ª edició de l’SMartCAT Challenge.

Durant l’acte es presentaran les solucions i idees incloses en les diverses candidatures i es desvetllarà el nom de les guanyadores.

Pel que fa al concurs #Coinnovem Sabadell, avui es tanca el termini de presentació de les candidatures. Aquestes han hagut de donar resposta a un ampli ventall de reptes genèrics relacionats amb el desenvolupament urbà, com poden ser la mobilitat, la participació, l’economia circular i col·laborativa, l’administració electrònica i el govern digital, el medi ambient i l’energia, l’escletxa digital, el comerç, el turisme, la salut i l’esport.

S’han admès candidatures de ciutadans, emprenedors i investigadors de Sabadell i d’arreu, s’ha potenciat la participació d’associacions, entitats i estudiants amb idees innovadores per millorar el seu barri o el conjunt de la ciutat.

Aquesta segons edició ha comptat amb més recursos respecte a l’edició anterior, ja que s’ha doblat la dotació econòmica i s’ha inclòs la possibilitat de disposar durant 6 mesos d’un espai cedit als centres d’emprenedoria municipals.

L’SMartCAT Challenge, organitzat pel Departament de Polítiques Digitals i Governació de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu involucrar els emprenedors i petites i mitjanes empreses per a que creïn solucions tecnològiques per els reptes que plantegen els municipis. Aquest any els reptes plantejats han fet referència exclusivament a 8 propostes de l’Ajuntament de Sabadell, sumant esforços amb el concurs #Coinnovem. El premi està dotat en conjunt amb 10.000 € i una de les candidatures guanyadores farà una prova real de la seva solució a la ciutat sense cap cost per l’Ajuntament.

L’acte és d’accés lliure amb inscripció prèvia aquí.