PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SABADELL INNOVACIO
08
Gener
2018

Lliurament dels premis del Concurs d’Idees Innovadores per al desenvolupament urbà #Coinnovem Sabadell

Francesc Mauri, geògraf i meteoròleg de TV3, pronunciarà una ponència sobre Reptes urbans al voltant del canvi climàtic i la mobilitat sostenible

Lliurament dels premis del Concurs d’Idees Innovadores per al desenvolupament urbà #Coinnovem Sabadell

El proper dimecres, a les 7 de la tarda, a l’Auditori del Casal Pere Quart (Rambla, 69), tindrà lloc l’acte institucional de veredicte i lliurament dels premis del concurs d’idees innovadores per al desenvolupament urbà #Coinnovem Sabadell. Francesc Mauri, geògraf i meteoròleg de TV3, pronunciarà la ponència Reptes urbans al voltant del canvi climàtic i la mobilitat sostenible.

L’acte comptarà també amb l’assistència de l’alcalde, Maties Serracant; la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i Innovació, Marisol Martínez, i el regidor d’Innovació i Ciutat, Miquel Soler.

Es lliuraran 2 premis, un per categoria, de 2.000 € cada un. El jurat està format per 7 membres, tots vinculats a la ciutat i coneixedors de l’àmbit del desenvolupament urbà. L’acte és públic, amb requeriment de confirmació prèvia d’assistència per correu electrònic a innovació@ajsabadell.cat o per telèfon al 93 745 31 92.

Al concurs s’hi han presentat 24 candidatures referents a reptes urbans com ara la mobilitat urbana, la participació ciutadana, la superació de l’escletxa digital o l’eficiència energètica, entre d’altres. De totes les candidatures, 13 pertanyen a la categoria d’idees no transposades encara en productes, processos o metodologies desenvolupats com a prototip o implementats en un entorn real, i les 11 restants són referents a idees ja transposades en productes, processos o metodologies.

Els candidats i candidates han estat empreses, entitats sense afany de lucre, estudiants i emprenedors autònoms, 10 dels quals amb domicili a Sabadell.

Amb aquest concurs, l’Ajuntament té com a objectiu la detecció i recollida d’un conjunt valuós d’idees, prototips i productes urbans innovadors potencialment aplicables a la ciutat.

Més informació

 

Categories Economia i treball, Innovació Tags Francesc Mauri, innovació, urbanisme