PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
SABADELL INNOVACIO
13
Novembre
2018

Sabadell acollirà una jornada de debat sobre nous models de gestió de residus

Serà al Casal Pere Quart el dia 23 de novembre

Sabadell acollirà una jornada de debat sobre nous models de gestió de residus

Amb el doble objectiu de fer visibles els projectes de recerca vinculats a la gestió de residus i la seva aplicació dins l’àmbit local, per una banda, i reflexionar i oferir alternatives per l’actual gestió de residus per l’altra, els municipis de Manresa i Sabadell, juntament amb EURECAT-CTM i el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus organitzen una jornada de debat dins el marc del projecte URBANWINS.

La jornada es centrarà en la innovació com a motor del canvi cap a un nou model de gestió de residus, i la possibilitat d’adaptar els eco-parcs o CTR’s (Centres de tractament de residus) cap a models d’economia circular.

La jornada tindrà lloc el dia 23 de novembre, des d’ 1/4 de 10 del matí fins a les 2 del migdia, emmarcada dins la Setmana Europea de prevenció de residus.

Dirigida bàsicament a alcaldes, regidors i tècnics municipals, així com a professionals del ram, inauguraran la jornada els alcaldes de Manresa i Sabadell, Valentí Junyent i Maties Serracant, respectivament.

La jornada tindrà dues parts: en una primera part es debatrà sobre les eines innovadores per a la gestió de residus i la prevenció del malbaratament alimentari (projecte Ecowaste4food), aproximacions als municipis de Sabadell i Manresa.

La segona part estarà centrada bàsicament en els reptes d’adaptació de la gestió de residus cap a l’economia circular, amb la presentació del projecte DECISIVE, una visió integral del Consorci de Residus del Maresme i els reptes de futur.

Programa

Inscripció a les jornades

Categories Economia i treball, Innovació Tags residus, urban-wins