PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Capçalera innovació

SABADELL INNOVACIO
27
Octubre
2021

Sabadell participa en la creació d’una fira virtual com a punt de trobada digital entre empreses i professionals de la indústria

La fira estarà oberta tot l’any i s’emmarca en el projecte Open Industry, impulsat pels ajuntaments de Sabadell, Sant Quirze i Barberà, amb el suport de Terrassa, Rubí i Montcada i Reixac

Sabadell participa en la creació d’una fira virtual com a punt de trobada digital entre empreses i professionals de la indústria

La fira Open Industry, oberta els 365 dies a l’any, és el punt de trobada digital de les empreses i els professionals de la indústria, per aixecar projectes col·laboratius, fomentar la innovació empresarial i incorporar avenços a la cadena de producció per ser més forts, competitius i estar més ben connectats.

La Comunitat Open Industry, impulsada pels ajuntaments de Sabadell, Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès, amb el suport de Terrassa, Rubí i Montcada i Reixac, llança una nova versió de la plataforma Openindustry.cat. Es tracta de la primera fira virtual de la indústria, que posa en contacte diferents agents, per impulsar les produccions locals per a negocis globals (ikm.0) i guanyar competitivitat amb la transformació digital del teixit productiu (i4.0).

Aquesta nova finestra d’oportunitats esdevé un potent punt de trobada amb dos pavellons que marquen el canvi de paradigma per a una economia més forta i competitiva. Una de les grans novetats d’aquesta nova fira virtual és el pavelló indústria ikm.0, on la indústria de proximitat es reivindica com a solució per evitar possibles ruptures en les cadenes de subministrament. Pel que fa al pavelló d’indústria i4.0, en formen part les empreses del territori que treballen en les 9 tecnologies d’aquesta indústria: Robòtica, Eines simulació 3D, Integració de sistemes, Fibra Òptica, Ciberseguretat, Tecnologies en Núvol, Manufactura Additiva, Realitat Augmentada i Big Data. En aquesta plataforma es congreguen empreses locals, però també de Barcelona, Manresa i Vic, com també del Japó, Holanda, França i l’Amèrica del Sud.

Generar valor per mitjà del coneixement i del networking empresarial

Les empreses expositores que participen en la fira virtual poden mostrar tots els productes i serveis, durant els 365 dies l’any, a tots els professionals presents a la comunitat, així com interaccionar amb les diferents empreses expositores i membres de la comunitat. A més, pertànyer a la fira virtual permet a les companyies obtenir contactes de qualitat i possibles projectes, i accedir a les tendències de milers de productes i serveis d’avantguarda.

D’altra banda, també es pot accedir a la fira virtual com a visitant, on les persones usuàries poden contactar amb les empreses expositores, conèixer les novetats de milers de productes i serveis d’avantguarda, o participar dels diferents esdeveniments que organitza regularment la comunitat. Aquest és el cas dels Open Days previstos els propers 14 i 15 de desembre que donen l’oportunitat de gaudir de diversos webinars i vídeos d’interès, a més de crear relacions, sinergies i oportunitats de negoci a través del networking empresarial.