PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
SABADELL INNOVACIO
22
Febrer
2018

Sabadell participa en la creació de la primera comunitat en línia sobre indústria 4.0 per a empreses

Es celebrarà una Fira Virtual els dies 7, 8, 9 de març amb conferències en directe i xats interactius

Sabadell participa en la creació de la primera comunitat en línia sobre indústria 4.0 per a empreses

Sabadell és un dels municipis vallesans participants en la creació de la primera comunitat virtual sobre indústria 4.0 per a empreses. Amb el nom Open Industry 4.0 s’estrena aquest projecte tecnològic organitzat pels ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà de Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell i Terrassa amb el suport de la Diputació de Barcelona.

A través de la plataforma www.openindustry40.com es crea un punt de trobada digital de les empreses i els professionals de la indústria, una comunitat oberta els 365 dies de l’any on es troben les 9 tecnologies 4.0: robòtica, simulació 3D, integració de sistemes, internet de les coses, ciberseguretat, tecnologies en núvol, manufactura additiva, realitat augmentada i big data. L’objectiu d’aquest espai virtual és que les empreses puguin exposar els seus productes i serveis i facilitar la interacció entre companyies.

Fira virtual 7, 8 i 9 de març

En el marc d’aquest projecte, Open Industry 4.0 es celebrarà una Fira Virtual els dies 7, 8, 9 de març amb conferències en directe i xats interactius. Les persones interessades a tenir el seu propi estand a la Fira Virtual 4.0 poden omplir un formulari mitjançant el web www.openindustry40.com. L’any 2016 en una fira virtual d'Innovació Industrial impulsada pels ajuntaments de Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès, va comptar amb 1000 visites provinents de 19 països, més de 150 compradors i 27 estands.