PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SABADELL INNOVACIO
17
Febrer
2020

Sabadell, una de les quinze seus de la Mobile Week Catalunya (MWC) entre el 26 de febrer i el 28 de març

La programació està coorganitzada per l’Ajuntament de Sabadell, UAB, ESDI, Consorci Hospitalari Parc Taulí i Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell

Sabadell, una de les quinze seus de la Mobile Week Catalunya (MWC) entre el 26 de febrer i el 28 de març

Sabadell serà una de les seus de la Mobile Week 2020, un espai obert de reflexió entorn al desenvolupament tecnològic i digital que tindrà lloc per primera vegada a la ciutat del 26 de febrer al 28 de març i que reunirà experts en la temàtica. A Sabadell el programa d’activitats ha estat fruit del treball conjunt entre Ajuntament de Sabadell, UAB, ESDI, Consorci Hospitalari Parc Taulí i Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell. 

La presentació de la programació de la Sabadell Mobile Week s’ha dut a terme aquest matí i ha comptat amb l’assistència de l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés; el director general de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Joan Martí; el director general de la FUNDIT, Antoni Garrell, el vicepresident de la Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, Leo Torrecilla i el director de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, Ramon Vilanova; ja que a Sabadell s’ha fet  una programació conjunta coorganitzada entre: Ajuntament de Sabadell, UAB, ESDI, Consorci Hospitalari Parc Taulí i Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell. 

Les jornades, convidaran la ciutadania a reflexionar sobre l'impacte de la transformació digital en la seva vida quotidiana a través d'àmbits com la cultura  la ciència o la l'educació.

L’objectiu de Sabadell, com a ciutat participant, és organitzar diferents espais de reflexió, debats integradors i diverses activitats gratuïtes obertes a tothom que connectin les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes de les persones.

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha destacat la potència de fer un programa coorganitzat:

“Haver buscat col·laboració i haver-la trobat de les institucions d’alt nivell com són la UAB, ESDI, Consorci Hospitalari Parc Taulí i Cambra de Comerç i Indústria de Sabadell, demostra el múscul que tenim en aquesta ciutat. Vull agrair aquesta cooperació, perquè entre tots tenim i atraiem molt més talent que cadascú per separat”.

Per a la ciutat, la iniciativa suposa un repte i, alhora, una oportunitat de liderar la conversió de la revolució tecnològica en un sector econòmic potent pel territori.

Tot i que Mobile Week Catalunya, se celebrarà del 20 al 29 de febrer, a Sabadell el programa d’activitats s’allargarà fins el mes de març sempre per aconseguir arribar a una major part de la ciutadania.

Ciutat seleccionada del Vallès Occidental i Oriental

El MWCapital es va plantejar per primera vegada, l’edició passada, que la Mobile Week se celebrés fora de Barcelona, amb l'objectiu d'atraure assistents i participants de tot el país, posant especial esforç̧ en involucrar en l'esdeveniment a professionals, experts, autoritats i artistes de l’àmbit social i tecnològic l’activitat dels quals es desenvolupi en la zona d’influència.

Així l’any passat, per primer cop la proposta es va estendre a tot el territori català amb la primera edició de la Mobile Week Catalunya. L’edició de 2020 triplica les ciutats de la Mobile Week Catalunya 2019, que passa de cinc emplaçaments als quinze previstos per a l’edició 2020: Begues, Mataró, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Igualada, Vic, Girona, Olot, Riudellots de la Selva, Reus, Mollerussa. A aquests emplaçaments cal sumar-hi la comarca de la Ribera d’Ebre i la zona de l’Alt Pirineu, amb activitats a l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.

Mobile Week

Mobile Week és una iniciativa impulsada per Mobile World Capital (MWCapital) que va néixer l’any 2017 per tal d'organitzar una setmana de reflexió oberta al voltant de la transformació digital, sent un punt de trobada i col·laboració entre el món de l'emprenedoria, la indústria digital, la ciència, el pensament i les indústries creatives.

Està organitzada per la Mobile World Capital. Una fundació amb suport públic i privat que centra la seva activitat en quatre àrees: l'acceleració de la innovació a través de l'emprenedoria digital; la transformació de la indústria mitjançant la tecnologia digital; el creixement del talent digital entre les noves generacions i els professionals; i la reflexió sobre l'impacte de la tecnologia en la nostra societat.

 

Consulta la programació a: mweek

Categories Economia i treball, Innovació Tags Cambra de Comerç i Indústria, ESDI, FUNDIT, Mobile Week, Parc Taulí, UAB