PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

CapWeb Residus

 

24
Juliol
2023

Sabadell rep més d’1,5 milions d’euros dels fons Next Generation per al Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital que s’ubicarà a Sallarès i Deu

 Sabadell rep més d’1,5 milions d’euros dels fons Next Generation per al Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital que s’ubicarà a Sallarès i Deu

La Junta de Govern Local ha acceptat avui l’ajut atorgat pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana en el marc de Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (fons Next Generation) per fer possible el nou Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital.

D’aquesta manera, Sabadell rep 1.546.690 € dels fons europeus per al nou equipament municipal que s’ubicarà al conjunt fabril Sallarès i Deu, amb la voluntat d’afavorir el salt tecnològic de les empreses del territori i formar a treballadors i treballadores, com també a la ciutadania en general, per adaptar-se el millor possible al context digital. Amb tot, el Centre Avançat comportarà més oportunitats dins l’àmbit laboral i nous serveis a les empreses.

El nou equipament estarà destinat a la formació tecnològica per a professionals (actius o en situació d’atur) i empreses, així com a activitats d’iniciació a internet per tota la ciutadania. El projecte comportarà l’activació de formació tecnològica bàsica, formació especialitzada, acreditació de competències digitals, escola de vocacions tecnològiques, laboratori per a nous perfils professionals i una àmplia oferta de titulacions en certificats de professionalitat tecnològics, com també espais d’ús lliure i autoaprenentatge.

Sallarès i Deu és un complex industrial conformat per 4 naus paral·leles als carrers de Cellers i de Viladomat i un cinquè edifici, perpendicular a aquestes naus, amb façana al carrer de Jacint Verdaguer. Entre altres projectes, una part ja s’està adequant per acollir la nova Escola de Restauració adscrita al Vapor Llonch.

Categories Next Generation, Fons Europeus, Innovació, Urbanisme i Habitatge Tags Next Generation, Transició Digital