PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

PARC AGRARI

31
Octubre
2019

Els camins Vell de Polinyà i de Serra Barona es tancaran temporalment per obres de consolidació de les vies

L’operació consisteix en l’arranjament d’alguns del seus trams, que estan en mal estat

Els camins Vell de Polinyà i de Serra Barona es tancaran temporalment per obres de consolidació de les vies

A partir de la setmana entrant i durant un període aproximat de dues setmanes, els camins Vell de Polinyà i de Serra Barona romandran tancats, de 8 del matí a 6 de la tarda, per efectuar obres de reparació d’alguns dels seus trams, que es troben en mal estat.

Els treballs consistiran, en termes generals i en funció de les necessitats de cada tram a reparar, en consolidar la base dels camins, la neteja de les cunetes existents i la poda dels marges.

Camí ramader

El camí ramader “Camí Vell de Polinyà” és conegut també per camí ral de Sabadell a Granollers o via dels vasos Apol·linars (branc vallesà de la via Augusta). És un camí que vertebra l’espai obert oriental del terme municipal de Sabadell. Aquest antic camí connecta Sabadell amb Polinyà pel barri de Torre Romeu, creuant la Riera de Santiga i dona accés a unes masses forestals de carena i d’àmbit fluvial.

Per la seva part, el camí de la Serra Barona és un camí carener que limita, en part, amb el terme municipal de Polinyà i pertany a la xarxa viària bàsica de Prevenció d’Incendis. Transita entre les masses forestals i els camps agrícoles de Sabadell i Polinyà.

Categories Parc Agrari, Transició Ecològica Tags el rodal