PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

PARC AGRARI

13
Febrer
2020

Plantada d’arbres i activitats d’animació a la Festa del Parc Agrari de Sabadell i la Festa de l’Arbre

El diumenge 16 de febrer, a la zona de Can Gambús

Plantada d’arbres i activitats d’animació a la Festa del Parc Agrari de Sabadell i la Festa de l’Arbre

El compromís amb la defensa de la natura i del rodal de Sabadell, així com el foment dels productes agrícoles de qualitat i de proximitat que s’hi fan, centren un any més la 12a Festa del Parc Agrari de Sabadell i la 13a Festa de l’Arbre de la UES. Tant la jornada festiva com la plantada d’arbres tindran lloc el diumenge 16 de febrer, al matí, a la finca del Parc Agrari situada a la zona de Can Gambús. Organitzen l’esdeveniment l’Ajuntament de Sabadell i la Unió Excursionista de Sabadell.

A partir de les 10.30 h començarà la plantada d’arbres i un esmorzar amb coca i xocolata ecològica. Seguidament hi haurà animació amb les Bruixes del Nord i els Gegants de la Creu Alta, un taller de cistelleria, jocs i una demostració de cuines solars, entre altres propostes.

La inscripció és gratuïta i oberta a tothom i tindrà lloc el mateix dia al punt de recepció. Es recomana portar guants, roba i calçat adequat. A la festa s’hi ha convidat també els centres públics i privats de primària, secundària, educació especial i escoles bressol, les AMPA i les entitats de lleure de Sabadell.

Per accedir a l’espai s’ha de fer per l’entrada est de la finca del Parc Agrari (plànol), venint pel costat de Can Gambús i pel pont que travessa la ronda de l’Oest (amb transport públic, línia F4 de bus, parada de la carretera de Terrassa (Turina) o amb vehicle particular (aparcament a la ronda de Jean Monnet i carrer del Regne Unit amb Eslovènia, a tocar del pont).

Parc Agrari de Sabadell

El Parc Agrari de Sabadell té com a finalitat garantir el manteniment de l’agricultura, de manera que sigui productiva i viable econòmicament, a més de fer possible la preservació d’un paisatge de gran qualitat, amb camps i boscos que tenen importants funcions socials, patrimonials i culturals. Entre les diverses activitats que actualment es duen a terme al Parc Agrari hi ha el foment de productes autòctons –com la ceba de Sabadell, la mongeta del ganxet o el vi Arraona–, l'assessorament als professionals del sector, les activitats pedagògiques i la divulgació de les activitats agrícoles.

Festa de l’arbre de la UES

La Festa de l'Arbre de la UES, sorgida arran de les reeixides plantades del centenari de l'excursionisme sabadellenc, vol ser una ocasió anual perquè els sabadellencs celebrem el nostre compromís amb la defensa de la natura i del rodal.

Categories Parc Agrari, Transició Ecològica Tags Can Gambús, Festa de l'arbre de la UES, festa del Parc Agrari