PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

15
abril
2019

Comencen els treballs per pacificar i millorar la mobilitat al carrer de Boccaccio

S’instal·laran dos nous passos de vianants i es reforçarà la visibilitat dels ja existents

Comencen els treballs per pacificar i millorar la  mobilitat al carrer de Boccaccio

En el marc del projecte de pacificació i millora de la mobilitat a la ciutat, han començat avui, a l’entorn de l’OAR Gràcia, un seguit d’actuacions al c. de  Boccaccio, en el tram comprés entre el c. de Sant Ferran i el trencant d’enllaç al c. de  Rocafort, al Districte 5è.

Aquests treballs, que s’allargaran durant tres dies, consistiran en la instal·lació de dos nous passos de vianants al c. de  Boccaccio, a banda i banda de la cruïlla amb el carrer Sant Ferran. A més, es reforçarà la visibilitat dels passos de vianants existents, prohibint l’estacionament en l’entorn immediat per tal de garantir la protecció al vianant.

A més, estan previstes altres actuacions que permetran guanyar espai per a les persones vianants com ara la senyalització a la calçada, que quedarà protegida amb pilones, a la vorera dreta del c. de Boccaccio, des del carrer Sant Ferran fins el trencant d’enllaç amb el c. de Rocafort. Aquesta senyalització comportarà la supressió de la línia d’estacionament.

I també la senyalització de la calçada amb pilones, a les proximitats dels passos de vianants dels voltants del c. de Sant Ferran per tal de millorar la visibilitat. La durada prevista d’aquesta actuació és de 3 dies. Mentre duren els treballs de senyalització hi pot haver restriccions puntuals de la circulació de vehicles tot i que no quedarà tallat completament el trànsit i es garantirà l’accés als guals de la zona.

Categories Mobilitat, Districtes, Mobilitat i transport Tags carrer Boccaccio, districte 5