PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

08
abril
2022

Diverses intervencions a la N-150 afectaran el trànsit de l’11 al 13 d’abril

Els treballs coincidiran amb la disminució dels desplaçaments durant les vacances escolars

Diverses intervencions a la N-150 afectaran el trànsit de l’11 al 13 d’abril

La setmana vinent, de l’11 al 13 d’abril, la Generalitat de Catalunya durà a terme treballs de reparació a la calçada de la N-150 al seu pas per Sabadell. Mentre durin les obres, es recomana buscar itineraris alternatius per evitar les retencions de trànsit que es produiran en aquesta via i als carrers d’incorporació.

D’una banda, l’11 i 12 d’abril, de 7.30 a 19.30 h, es faran reparacions puntuals a la calçada entre el c. del Comte Ramon Berenguer i el c. de Manuel de Falla. Els treballs, que es realitzaran per trams, començaran per la zona sud i ocasionaran talls de trànsit intermitents en un dels sentits de la marxa.

D’altra banda, el 13 d’abril, de 7.30 a 19.30 h, es duran a terme treballs d’asfaltatge a la N-150, entre el pg. de Can Feu i el c. de Rosales. Al matí es treballarà entre el c. de Rosales i la rda. de Ponent, i el trànsit quedarà tallat en sentit sud (Barcelona). A la tarda, s’actuarà entre la rda. de Ponent i el pg. de Can Feu, i el trànsit quedarà tallat en sentit nord. Així mateix, les parades d’autobús situades en aquest tram de la via quedaran sense servei durant gran part de la jornada. Més informació a TUS.