PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

05
Gener
2018

Dues noves rotondes a l’avinguda de Ca n’Alzina, a la Zona Industrial de Can Roqueta

Tenen per objectiu reduir la velocitat dels vehicles i augmentar la seguretat viària

El dilluns 8 de gener començaran els treballs per implantar dues noves rotondes provisionals al carrer de Ca n’Alzina, que és una de les artèries principals de la Zona Industrial de Can Roqueta. Concretament se situaran a les cruïlles amb les avingudes de Can Roqueta i de Can Camps. Les obres, que previsiblement duraran cinc dies, costaran 10.133,56 €.

L’objectiu de l’actuació és reduir la velocitat de circulació en aquest vial i, per tant, millorar la seguretat viària de la zona. Així s’afavorirà la maniobrabilitat a les cruïlles tot facilitant les incorporacions i el canvi de sentit.

Un cop executada l’obra, si l’avaluació que se’n fa és positiva, aquestes rotondes provisionals es podrien urbanitzar definitivament.

D’altra banda, en les darreres setmanes s’ha renovat la senyalització horitzontal dels principals eixos de tota aquesta Zona Industrial i, molt especialment, en els passos de vianants.

La Zona Industrial de Can Roqueta

El polígon de Can Roqueta es troba situat al sud-oest de la ciutat i limita amb el terme municipal de Barberà del Vallès. Té molt a prop vies d’accés principals, com la C-58, la N-150 i l’AP7. Disposa d’una superfície de 72 ha i hi ha 171 empreses. Amb la de Sant Pau de Riu-sec, són les úniques zones industrials que no toquen el nucli urbà, amb naus i carrers amplis i una configuració pensada per al desenvolupament d’activitat econòmica de dimensió mitjana a gran.

S’hi diferencien dues zones, conegudes com Can Roqueta I i Can Roqueta II. La primera és més antiga, amb predomini de naus petites i d’usos industrials i propera a la zona urbana, mentre que la segona té naus i vials amplis, ideals per a ubicar-hi empreses logístiques i de transport. La major part d’activitats d’aquesta zona giren entorn del sector de la indústria manufacturera i dels serveis que hi donen suport, amb presència significativa de l’activitat de distribució i logística, sobretot a Can Roqueta II.

 

Categories Mobilitat, Mobilitat i transport Tags barris, mobilitat, rotondes, seguretat viària