PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

13
Novembre
2015

El tram del carrer de Capmany on s’ubica l’Escola L’Estel es tancarà de forma experimental durant l’entrada i sortida del col·legi

Un cop comprovat el bon funcionament del tancament, s’instal·larà un sistema fix


A partir de dilluns 16 de novembre, i durant un mes, s’iniciarà una prova pilot de tancament del carrer de Capmany, en el tram comprès entre els carrers de l’Escola Pia i el de Garcilaso, on s’ubica l’Escola L’Estel, en horari d’entrada i sortida de l’escola. Si la prova pilot assoleix els objectius previstos, s’instal·larà un sistema fix de tancament al carrer, com el que es va col·locar a les escoles La Trama i Enric Casasses.

La mesura parteix de la petició de l’AMPA de l’Escola L’Estel i està consensuada tant amb la direcció d’aquest centre com amb la de Ramar 2. El tancament el faran els pares de l’AMPA de L’Estel, amb tanques, i amb el suport de la Policia Municipal durant els primers dies. Els talls de carrer es faran de 8.50 a 9.10 h i de 16.50 a 17.10 h. D’aquesta manera es pretén millorar la seguretat dels alumnes de l’Escola L’Estel, principalment, durant les entrades i sortides del centre educatiu.

Els usuaris dels guals d’aquest tram del carrer de Capmany tindran garantit l’accés en tot moment. L’Ajuntament ha informat els veïns i demana la col·laboració i comprensió per tal de facilitar la bona convivència amb els usuaris de l’escola. També es recorda que la circulació en la franja horària d’entrada i sortida d’alumnes a l’escola ha de ser amb la màxima prudència i a una velocitat molt reduïda.

En cas que els veïns tinguin qualsevol consulta, es poden adreçar a l’Oficina del Districte 1, situada al carrer de Sol i Padrís, 93, o bé trucar al 93 712 00 00.

Categories Mobilitat, Ajuntament Tags ajuntament, urbanisme