PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

15
Gener
2020

Gratuïtat del cost d’emissió de la targeta de transport T-16

Gratuïtat del cost d’emissió de la targeta de transport T-16

A partir d’aquest mes de gener el cost inicial d’emissió de la targeta T-16, que permet a infants i joves viatjar gratuïtament en transport públic fins als 16 anys, és gratuït.

Fins el passat 31 de desembre el tràmit de la targeta T-16 suposava una despesa de 35 euros, cost que assumia l'usuari en la seva primera emissió.

Impulsada per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), aquesta targeta permet fer gratuïtament un nombre de viatges il·limitat als autobusos de Sabadell i als autobusos i trens de la xarxa de transport públic del sistema integrat de l’ATM, dins la zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport/llibre de família, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.

Poden ser titulars d'aquesta targeta tots els nens i les nenes dels 4 fins al 31 de desembre de l'any en que compleixen els 16 anys, que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l'àmbit l’ATM de Barcelona.

La targeta T-16 es pot sol·licitar en línia al web de la T-16, presencialment a l’Oficina de Mobilitat de Sabadell (c. de la Borriana, 33-35), a l’estació d’autobusos de Sabadell o a qualsevol estanc de la ciutat. Pel que fa a la renovació de la targeta, continuarà sense cost i de manera automàtica fins el 31 de desembre de l'any en què es compleixen els 16 anys.

Categories Mobilitat, Transport Públic, Mobilitat i transport